Vi bruger Cookies

Ved at benytte lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik
Læs mere om cookiepolitik

1,4 millioner kroner mere i tilskud til skærpede fosforlofter

Flere fjerkræ- og minkbedrifter kan se frem til en økonomisk kompensation for at leve op til de nye fosforkrav. Vi anser stadig hele sagen som et bevis på, at den nye fosforregulering er væsentligt mere indgribende, end ministeriet forventede.

Vi havde gerne set, at man fra start havde forstået alvoren og sat en ramme af, så alle berørte landmænd kunne få kompensation. Men når det er sagt, så er det glædeligt, at man har lyttet og nu sætter flere penge af.


Vi har fra starten været kritiske over for den nye fosforregulering. Vi har tydeligt og ved flere lejligheder overfor ministre og politikere gjort opmærksom på, at den nye fosforregulering ville være betydeligt mere indgribende, end ministeriet vurderede. Det burde have afventet et ordentligt fagligt grundlag og en grundig konsekvensvurdering.

 

Læs hele nyheden her.

Henrik Bang Jensen

Seneste nyt fra lf.dk