Vi bruger Cookies

Ved at benytte lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik
Læs mere om cookiepolitik
Foto: L&F

”Fælles løsninger” fyldte meget på Naturmødet

L&F og DNs fælles udspil blev stort set nævnt på alle debatter på Naturmødet i Hirtshals. Det var overvældende og gav os en god og konstruktiv platform at stå på i debatterne.

Større sammenhængende naturområder, klima, mere plads til natur, rewilding, vandmiljø og vådområder – det var nogle af de emner, som blev debatteret på Naturmødet i Hirtshals i sidste uge. Og igen og igen blev DN og L&Fs udspil fremhævet, som en del af løsningen. Både I de debatter, vi selv var med i, og i flere andre.

 

Stort set alle partilederne henviste til vores udspil som et seriøst oplæg til at finde løsninger for både natur, klima og miljø. Det samme gjorde sig gældende da Folketingets natur- og miljøordførerne var i debat dagen efter. Det understreger, at det er svært at komme uden om, når vi går sammen på tværs for at finde fælles løsninger.

 

Som L&F-viceformand Lone Andersen skrev på Facebook: "Fantastisk opbakning til ”Fælles løsninger” på Naturmødet i Hirtshals, hvor Maria Gjerding og jeg blev blæsts bagover af massiv opbakning fra 7 nordjyske kommuner + massiv opbakning fra politikerne. Det er SÅ godt og håber politikerne vil handle efter valget.”


Naturmødet anslår at omkring 30.000 danskere besøgte Hirtshals. Og ikke mindst partilederdebatten torsdag trak mange folk til. Landbruget var også godt til stede.

 

AgriNord og LandboNord deltog med stand, hvor de også var vært for forskellige debatter. L&F var repræsenteret i rigtig mange debatter både på de officielle scener og rundt omkring på standene.

Marie Juul Rohde

Seneste nyt fra lf.dk