Vi bruger Cookies

Ved at benytte lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik
Læs mere om cookiepolitik

Oprydning på projektstøtteområdet når deadline i denne uge

Landbrugsstyrelsen nedsatte i 2018 på baggrund af L&F’s pres en task force til at håndtere 462 udbetalinger af tilskud til miljøteknologi og moderniseringsstøtte inden udgangen af juni 2019.

Landbrugsstyrelsen nedsatte i 2018 på baggrund af L&F’s pres en task force til at håndtere 462 udbetalinger af tilskud til miljøteknologi og moderniseringsstøtte inden udgangen af juni 2019. Mange landmænd, der har moderniseret stalde og investeret i ny miljøteknologi i de seneste år, har måtte udvise urimelig stor tålmodighed over for Landbrugsstyrelsens sagsbehandlingstider.
 
 
Siden valgudskrivelsen har kommunikationen med Landbrugsstyrelsen været begrænset, men Miljø- og Fødevareministeriet har dog oplyst over for L&F, at man pr. 30/6-2019 vil have nået 90% af sagerne. L&F opretholder presset for at alle sager kommer i mål.

 

 

Det er afgørende for L&F, at Landbrugsstyrelsen kommer i normal drift på projektstøtteområdet. Her tænkes på alle dele af styrelsens håndtering af projekttilskud. Altså ikke kun hurtige udbetalinger, men også hurtige afgørelser og afklaringer om tilsagn og ændringer, enklere regler, effektiv klagesagsbehandling og høj retssikkerhed i forhold til komplicerede sager.

 

Mette Trudsø Kruse

Seneste nyt fra lf.dk