Vi bruger Cookies

Ved at benytte lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik
Læs mere om cookiepolitik
Foto: L&F

Minivådområder med forbedringer

Med midtvejsevalueringen af Fødevare- og landbrugspakken er der kommet fornyet fokus på, hvordan det går med etableringen af de kollektive virkemidler som minivådområder. L&F gør status og viser dig mulighederne.

Minivådområdeordningen for 2019 rummer en række forbedringer. Dem har vi skrevet om her. 

 

I et notat opsummerer L&F status på en række af de væsentligste incitamenter og barrierer, der er blevet arbejdet med siden minivådområdeordningen første gang blev åbnet for ansøgninger i 2018. Vi har fortsat fokus på at få løst de tilbageværende udfordringer, så det bliver så attraktivt og fleksibelt som muligt at etablere kollektive virkemidler.

 

 

 

Erik Jørgensen

Seneste nyt fra lf.dk