Vi bruger Cookies

Ved at benytte lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik
Læs mere om cookiepolitik
Foto: Colourbox.com

Ny digital løsning for indberetning af rottebekæmpelse klar

Er du landmand og har taget en R2-autorisation som rottebekæmper, så er Miljøstyrelsen nu klar med en ny digital løsning, der gør registrering og indberetning af rottedata på din ejendom meget lettere.

Løsningen sikrer, at alle de registreringspligtige oplysninger bliver indberettet korrekt.

 

Den nye digitale løsning er webbaseret og kan anvendes på både PC, tablet eller smartphone. Den nye løsning kan også hjælpe med at holde overblik og planlægge bekæmpelsen af rotter. Eksempelvis kan der sættes en alarm, der giver besked, når der er brug for handling i forbindelse med en bekæmpelse.

 

 

Trine Vig Tamstorf

Seneste nyt fra lf.dk