Vi bruger Cookies

Ved at benytte lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik
Læs mere om cookiepolitik

Landbrugsstyrelsen udskyder frist for nogle ansøgninger om økologi og plejegræstilsagn

Landbrug & Fødevarers økologiformand Hans Erik Jørgensen har i denne uge skrevet til fødevareministeren om de store problemer med nye ansøgninger om tilskud til økologiske arealer og til naturarealer.

Tekniske problemer bliver desværre ved med at skabe frustrationer hos ansøgerne om nye tilsagn til økologisk arealtilskud og plejegræs. L&F har bedt om klare udmeldinger. Landbrugsstyrelsen har som reaktion herpå i denne uge meldt ud, at der findes en særlig løsning for de ansøgere, hvor tilsagnsskemaet ikke er åbent på mandag 16. september.

Dispensation til 31. oktober
Landbrugsstyrelsen har i nyhed den 9. september meldt ud, at det desværre ikke bliver muligt at få åbnet alle tilsagnsskemaer på de to ordninger i rimelig tid til, at alle kan nå at søge om tilsagn. Landbrugsstyrelsen skriver: ”Er dit tilsagnsskema ikke åbent for ansøgning senest 16. september, får du derfor dispensation. Dispensationen gælder til 31. oktober.” 

Den 16. september lægges der en liste på Landbrugsstyrelsens hjemmeside med de sager, hvor skemaet ikke kan åbnes, og hvor fristen således er udskudt. Øvrige ansøgninger har fortsat frist den 30. september.

 

Følg med her


 

 

  • L&F har flere gange beskrevet de fortsatte uacceptable problemer med nye ansøgninger om økologisk arealtilskud og tilskud til naturpleje, senest her.


Mette Trudsø Kruse

Seneste nyt fra lf.dk