Vi bruger Cookies

Ved at benytte lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik
Læs mere om cookiepolitik
Foto: L&F

Succesfuldt Åbent Landbrug: Vi siger tak til værter og foreninger

84.922 nysgerrige danskere tog til Åbent Landbrug. Værternes indsats var afgørende for succesen.

84.922 danskere tog i søndags imod tilbuddet om at besøge forskellige gårde rundt omkring i Danmark til Åbent Landbrug. 62 landmænd var værter for en dialog om det moderne landbrug, klima  og det daglige arbejde i stald og mark. Det høje besøgstal indikerer en engageret opbakning fra danskerne, der bruger Åbent Landbrug til at møde erhvervet og med egne øjne se hvor maden kommer fra. 

Som formand Martin Merrild sagde på dagen:

-Det er en kæmpe indsats, værterne lægger i Åbent Landbrug. Oftest er hele landmandens familie, naboer og lokalsamfundet involveret. Det vidner om engagement og stolthed, og det sender et signal til danskerne om, at vi er et åbent erhverv, der gerne viser vores produktion frem. Så er det dejligt, at så mange danskere vælger at tage imod tilbuddet, siger han.

Tak for den store indsats fra værter, foreninger og deltagende virksomheder.
Vi ser frem til samarbejdet omkring Åbent Landbrug 2020, som afholdes søndag den 20. september. 

 

 

 
 

 

 

Lisbeth Olsgaard

Seneste nyt fra lf.dk