Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Vi har givet antibiotikaforbruget én på trynen

En ny kampagne skal fortælle danskerne om det stadig faldende antibiotikaforbrug i dansk griseproduktion.

Vi ønsker at vise den imponerende udvikling, danske griseproducenter har leveret med at reducere antibiotikaforbruget. Derfor kører vi den kommende tid en kampagne om antibiotikaforbruget. Kampagnens hoveddel består af to avisannoncer og forskellige facebookannoncer.

 

Det handler både om, at vi har leveret store resultater over tid (de specifikke reduktionstal), at Danmark klarer sig mere end godt, når vi sammenligner os med andre lande, og at de danske griseproducenter fortsætter rejsen og bliver dygtigere og dygtigere.

 

Læs meget mere om tallene og succesen her.

 

Vi håber, at I vil hjælpe med at like og dele de opslag, I ser. Og I må for alt i verden ikke tøve med at tage fat i os, hvis I har brug for hjælp til opslagstekst, svar på kritiske kommentarer – eller hvis I falder over noget, der kræver vores opmærksomhed.

Christian Fink Hansen

Seneste nyt fra lf.dk