Vi bruger Cookies

Ved at benytte lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik
Læs mere om cookiepolitik
Den nye bestyrelse i L&F’s Økologisektion samlet foran Dalum Landbrugsskole. Fra venstre ses bestyrelsesmedlemmerne Thomas Vang Jørgensen, Anders Steensgaard Sørensen, Tobias Hausted og Esben Møller-Xu, næstformand Thomas Helle, formand Hans Erik Jørgensen, nyvalgt suppleant Michael West Hansen og bestyrelsesmedlemmerne Lene Fløe Møller, Ole Olsen, Per Bundgaard Hansen samt Jette Jørgensen. Foto: Landbrug & Fødevarer

Øko-årsmøde: Fokus på økologien frem mod 2030

Flere end 250 var 24. oktober samlet til Årsmøde i Landbrug & Fødevarers Økologisektion. Heraf godt 100 økologiske landmænd. Derudover deltog repræsentanter fra myndigheder, virksomheder, rådgivere mv.

Læs mere her.

Linda Gjaldbæk Hansen

Seneste nyt fra lf.dk