Vi bruger Cookies

Ved at benytte lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik
Læs mere om cookiepolitik

Gør arbejdsdagen i landbruget så sikker som mulig

Sidste år var ventelisterne lange, men nu er der ledige pladser til den obligatoriske uddannelse for arbejdsmiljørepræsentanter. Næste udgave af kurset udbudt af SEGES begynder 21. februar.

Det er fortsat muligt at få styr på den grundlæggende viden om arbejdsmiljø. Den obligatoriske uddannelse for arbejdsmiljørepræsentanter og ledere, samt for ejere og andre der har ansvar for andres sikkerhed og arbejdsmiljø, trak ventelister i hele 2018.

Lige nu er der fortsat pladser på det næste kursus, der foregår 21.-22. februar og 6. marts i Ringkøbing. Der er et lovbestemt loft for tilmeldinger, så skynd dig, det er først til mølle – tilmelding her.


Sikkerhed og professionalisme

Kurset er krumtappen i arbejdsmiljøorganisationens arbejde og sørger for, at I er rustet til at indarbejde sikkerhed og godt arbejdsmiljø på en naturlig måde i hverdagen, i planlægningen af større investeringer og i det konstante arbejde med at tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere i bedriften.

Med viden og samarbejde skal vi rykke landbruget væk fra en placering som et af landet farligste erhverv til et fremsynet og sikkert erhverv, hvor sikkerhed og professionalisme går hånd i hånd.

Derfor er kurset åbent for alle, der vil styrke profilen som en sikker arbejdsplads og vil have de grundlæggende regler og værktøjer inden for arbejdsmiljøområdet forklaret i øjenhøjde og med eksempler fra vores eget erhverv.

Helle Birk Domino

Seneste nyt fra lf.dk