Landbrug & Fødevarer er vært for den europæiske aromaindustri

D. 4.-5. oktober er Landbrug & Fødevarer vært for regulatoriske eksperter og repræsentanter fra internationale og danske aromahuse. Sammen skal de drøfte rammebetingelser og introduceres for det nordiske aromaunivers.

D. 4.-5. oktober 2017 afholder Landbrug & Fødevarer og Danish Flavour Organisation (DFO) i samarbejde med European Flavour Association (EFFA) Copenhagen Flavour Days.  Formålet er at drøfte rammebetingelser for den europæiske aromaindustri. Med forskellige aktiviteter introducerer Landbrug & Fødevarer deltagerne for det nordiske aromaunivers og for danske interessenter og stakeholdere til aromaindustrien. Deltagerne er regulatoriske eksperter og repræsentanter fra internationale og danske aromahuse.

EFFA har gennem 56 år promoveret og støttet en fælles europæisk strategi på aromaområdet som er fordelagtig for både industrien og Europas forbrugere. EFFA består af medlemmer fra 12 nationale associationer og 9 virksomheder (bl.a. Firmenech, Mane, Symrise Givaudan og Kerry). Sammen arbejder de for at bistå medlemmerne med viden og assistance inden for videnskabelige, regulatoriske og kommunikative emner.


For yderligere information kontakt Sektorchef ved Ingredienser & Biotek Anemette Hansen på tlf. 33 39 43 19 eller på mail
aha@lf.dk.


Læs også

Landbrug & Fødevarer skal repræsentere danske aromaproducenter i ny europæisk public affairs komité.