Aktiviteter inden for afsætning

Oversigt over eksportfremstød i 2017 og 2018 her.


Indien, 2.-5. november 2017

Landbrug & Fødevarer afholder d. 2.-5. november en delegationsrejse til Indien for bl.a. danske ingrediensvirksomheder.

Delegationsrejsen vil være opbygget omkring deltagelse i Indiens største fødevarekonference World Food India 2017, der finder sted i Delhi d. 3.-5. november. På konferencen vil der være fokus på fødevareingredienser og tilsætningsstoffer, starterkulturer og enzymproduktion, dyrefoder, innovative fødevareprodukter, fødevaresikkerhed og meget andet.  Som deltager får du rig mulighed for at udforske salgs- og investeringsmuligheder i Indien og ydermere skabe en dybere forståelse for landet og rammebetingelserne ved handel hermed. 

Invitationen tilgås her.

For yderligere info kontakt Seniorkonsulent i Handelspolitik & Markedsadgang Peter Heller på tlf. 33 39 43 35 eller mail pmhe@lf.dk.
                                              


Ghana, 23.-24. november

Landbrug & Fødevarer inviterer på delegationsrejse til Ghana i forbindelse med Hendes Majestæt Dronningens besøg i landet.

På rejsen er der mulighed for at deltage i en lang række seminarer, møder og begivenheder under temaet " Ghana - an Emerging Market within Reach". Der vil være mulighed for at skabe gode kontakter til et land med en forventet vækst på 7-8% i de kommende år. Rejsen er relevant for virksomheder der producerer ingredienser, dyrefoder, fødevarer mm. samt virksomheder med interesse i bæredygtighed. Deltagelse vil desuden være mest relevant for virksomheder der i forvejen har erfaring med kommercielle aktiviteter i Ghana eller i andre afrikanske lande.

Invitationen tilgås her.  

For yderligere info kontakt Markedsudvikler i Handelspolitik & Markedsadgang Susanne Zwergius Teilmann på tlf. 33 39 40 35 eller på mail szt@lf.dkNigeria, 26.-28. november

Landbrug & Fødevarer og den danske ambassade i Indien inviterer på delegationsrejse til Lagos, Nigeria d. 26.-28. november.

Ved at deltage i delegationsrejsen er der god mulighed for at skabe stærke forbindelser til relevante nigerianske stakeholdere. Rejsen er relevant for virksomheder der arbejder med bl.a. ingredienser, tekniske hjælpestoffer og dyrefoder. Nigeria er et avanceret marked i vækst, og med delegationen til landet kan opnås værdifuld indsigt i hvordan man bedst muligt kan entrere på markedet. 

Invitationen tilgås her.  

For yderligere info kontakt Markedsudvikler i Handelspolitik & Markedsadgang Susanne Zwergius Teilmann på tlf. 33 39 40 35 eller på mail szt@lf.dkPeter Michael Heller

Susanne Zwergius Teilmann

Nyhedsbrev Ingredienssektoren

Seneste nyt fra lf.dk