Vi bruger Cookies

Ved at benytte lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik
Læs mere om cookiepolitik

Juni

23. Aug 2018
De seneste 30 år er produktionsværdien af Kinas fødevareindustri steget med 10% p.a. De største segmenter af ingrediensindustrien havde i 2017 sammenlagt en produktion på 11,25 mio. tons, svarende til en stigning på 6,5% på årsbasis.
23. Aug 2018

23. Aug 2018

23. Aug 2018
Der blev diskuteret løsninger på FN's verdensmål i New York i juli, hvor Landbrug & Fødevarer deltog sammen med førende danske virksomheder.
23. Aug 2018

23. Aug 2018

23. Aug 2018

23. Aug 2018

23. Aug 2018
Sanovo Egg Group er specialiseret i løsninger til ægforarbejdningsindustrien. Vi har interviewet CEO Henrik Pedersen om udfordringer og muligheder i ingrediensindustrien.
23. Aug 2018
Solina Group producerer krydderiblandinger, marinader, funktionelle ingredienser samt komplette koncepter til fødevareindustrien, herunder især kødindustrien. Vi har interviewet Adm. Direktør for Danmark-Norge, Casper Sørensen.
23. Aug 2018
SEGES, Landbrug & Fødevares viden- og innovationscenter, arbejder med optimeringen af ingrediensindustriens råvaregrundlag. Hvad gøres der strategisk til fordel for ingrediensindustrien?
23. Aug 2018
Landbrug & Fødevarers direktør i Bruxelles, Annette Toft, er udpeget som nyt bestyrelsesmedlem til EFSA. Beslutningen er taget i EU’s Ministerråd, efter indstilling fra EU-kommissionen og høring i Europa-Parlamentet.
23. Aug 2018
I januar 2018 trådte den nye forordning (EU) 2015/2293 om novel food i kraft. Definitionen af ’novel food’ er opdateret og udvidet, og godkendelsesproceduren forenklet og centraliseret.
23. Aug 2018
Landbrug & Fødevarer er klar til at hjælpe medlemmerne med digitale oprindelsescertifikater i forbindelse med eksport af varer.
23. Aug 2018

23. Aug 2018

23. Aug 2018