Vi bruger Cookies

Ved at benytte lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik
Læs mere om cookiepolitik

Konference om mikrobielle ingredienser

Kom med når den første internationale konference om mikrobielle fødevare- og foderingredienser løber af stablen i Danmark.

Landbrug & Fødevarer er medarrangør på den første internationale konference i Danmark om mikrobielle fødevare- og foderingredienser d. 2-4. maj. Nogle af de centrale emner på konferencen er:

  • Mikrobielle madkulturer til mejeri-, kød- og vinindustrien
  • Gær og gærekstrakter
  • Proteiner og peptidingredienser fremstillet ved fermentering.

Download det foreløbige program, der i diverse networkningsessioner og et aftenevent giver rig mulighed for networking og videndeling.

Blandt keynote speakers er Sylvian Moineau, professor i mikrobiologi ved Université Laval (Quebec City, Canada) og Wim Saris, professor i ernæring ved Maastricht Universitet (Maastricht, Holland). Derudover er der også speakere fra:

  • Chr. Hansen
  • DTU
  • Novozymes
  • National Research Council of Italy
  • Clinical Microbiomics.

Se hele talerlisten og læs mere om konferencen her.

 

Deadline for tilmelding: 1. marts 2018. 

Konferencelokation: Mærsk Tårnet, Blegdamsvej 3B, 2200 København N. 

Anemette Hansen

Nyhedsbrev Ingredienssektoren

Seneste nyt fra lf.dk