Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

November

08. Nov 2018
Det første møde i netværket løb af stablen d. 31/10 med deltagelse af 20 virksomheder og oplægsholdere fra både Fødevarestyrelsen og kundesiden.
08. Nov 2018
Landbrug & Fødevarer er til stede på tre store fødevaremesser i Asien. Hent programmerne her og få også den fulde liste over afsætningsaktiviteter.
08. Nov 2018
Bag partnerskabet står nogle af landets største fødevare- og ingrediensvirksomheder, foderindustrien og vidensinstitutioner.
08. Nov 2018
Den nye regulatoriske dialoggruppe giver medlemmer mulighed for input til emnerne på dagsordenen til komitémøderne.
08. Nov 2018
Mens tang har været en regulatorisk lettilgængelig råvare for FermBiotics, har rapsskråen som råvare budt på en række udfordringer.
08. Nov 2018
CEO Christian Stadil - også kendt fra DR's investeringsprogram Løvens Hule - ser et stort potentiale i ingrediensindustrien. Ifølge Stadil har den en interessant fordel ift. andre sektorer. Høre mere herom i interviewet nedenfor.
08. Nov 2018
Nyeste udgave af Lovgivningsnyt og Food Fraud.
08. Nov 2018
Marine Ingredients Denmark repræsenterer de danske producenter af fiskemel og -olie. Adm. direktør Anne Mette Bæk fortæller i interviewet om en industri, der eksporterer for 3,7 mia. kr.
08. Nov 2018
Det gigantiske russiske marked for ingredienser vokser hastigt. P.t. importerer Rusland 85% af alle fødevareingredienser.
08. Nov 2018
Tang er en ingrediens med stort potentiale og mange anvendelsesmuligheder.
08. Nov 2018
Nye analyser og rapporter giver indblik i tidens forbrugertrends inden for fødevarer og ingredienser.
08. Nov 2018
Kom til gratis workshop om at anvende bæredygtighed strategisk i fødevarevirksomheder.
08. Nov 2018
European Protein producerer tørret, mælkesyrefermenteret proteinfoder. Deriblandt fermenteret tang. Lær om dets gode egenskaber i interviewet med administrerende direktør, Jens Legarth.
08. Nov 2018
Bliv klogere på kostparadigmer, og hvordan man forholder sig kritisk til fødevareinformationer i medierne.
07. Nov 2018
Den danske fiskeindustri er rigtig dygtig til at udnytte havets ressourcer til på bæredygtig vis at producere fiskemel og fiskeolie.
Hvad siger DTU-forskeren, producenten FF Skagen og anvenderen Aller Aqua om råvaregrundlaget, produktegenskaber, applikationsområder og potentialer?
06. Nov 2018
Nyt om eksportcertifikater: Om overgangsperioden for de nuværende HC-certifikater og de nye OEC og FS certifikater.
05. Nov 2018
Forsker, Susan Løvstad Holdt, giver et overblik over tangens muligheder som fødevare.
05. Nov 2018
Produktudvikler fra Nordisk Tang, Bjarne Ottesen, uddyber omkring fermenteringsprocessen af tang.