Januar 2022

14. jan 2022
Hos Arla Foods Ingredients (AFI) er valleproteiner drivkraften. Som en af de førende producenter af funktionelle proteinløsninger bidrager virksomheden med værdiskabende og innovative ingredienser til sportsindustrien, der styrker sportspræstation og muskelopbyggelse.
14. jan 2022

14. jan 2022
Der er gode potentialer for danske ingrediensvirksomheder at indtræde på det russiske marked fortæller statskonsulent ved den danske ambassade i Moskva, Jan Bay-Smidt. Nye strømninger indenfor fødevareproduktion, bæredygtighed og sundhed er parametre, der sætter Danmark på verdenskortet – også i Rusland.
14. jan 2022
Den 8.-9. september 2022 løber en ny international klimakonference af stablen. Agri-Food & Science Circle 2022 samler forskere og virksomheder fra landbrug- og fødevaresektoren med henblik på at etablere og identificere effektive løsninger, der skal reducere landbrugets klimaaftryk.
14. jan 2022

14. jan 2022
I forlængelse af en ny markedsanalyse om thailandske fødevaretendenser afholdte den danske ambassade i Thailand webinar om markedspotentialer for danske ingrediensvirksomheder. Nedenfor kan du læse om dagens hovedbudskaber.
14. jan 2022
D. 16. november 2021 afholdt Landbrug & Fødevarer virtuel netværksdag for ingrediensvirksomheder med interessante oplæg om inspektioner til tredjelande, Daka Denmarks arbejde med bæredygtighed, anbefalinger fra Global Climate Task Force, en update fra Fødevarestyrelsen og Dansk Biokemi, der forbedrer udnyttelsen af danske afgrøder.
14. jan 2022
Voksende tendenser indenfor produktion og produktudvikling af plantebaserede fødevarer skaber grobund for sparring og kompetenceudveksling. Landbrug & Fødevarer har derfor lanceret branchefællesskabet PlanteVærket til gavn for virksomheder, som ønsker at positionere sig på planteområdet.