Foto: Agri-food & Science Circle 2022

Du inviteres til international klimakonference i København d. 8.-9. september 2022

Den 8.-9. september 2022 løber en ny international klimakonference af stablen. Agri-Food & Science Circle 2022 samler forskere og virksomheder fra landbrug- og fødevaresektoren med henblik på at etablere og identificere effektive løsninger, der skal reducere landbrugets klimaaftryk.

I spidsen for konferencen står det danske agro-innovationshus SEGES, som i samarbejde med danske universiteter og virksomheder danner rammerne for et tværfagligt og internationalt miljø med vidensdeling, forskning og veletableret resultater i fokus. 

Følgende otte hovedtemaer vil belyses: 
Dokumentation af fødevare- og agroindustriens klimaaftryk
Cirkulære perspektiver i fødevare- og agroindustrien
Jordbrug og forvaltning 
Incitamenter i den grønne sektors primærproduktion
Animalsk fødevareproduktion
Fødevaresystemer og forbrugertendenser
Plantebaseret fødevareproduktion
Bioteknologisk fødevareproduktion 

Del din viden
Driver du forskning indenfor ét af de ovenstående temaer, kan du indsende dit abstract. Deadline for at uploade abstract er d. 15. februar 2022. Konferencen vil byde på oplæg fra relevante danske og internationale aktører, heriblandt Jais Valeur fra Danish Crown og Peder Tuborgh fra Arla Foods. Diskussion og networkning er desuden på programmet.

Klik her hvis du ønsker at indsende dit abstract og tilmelde dig. Her kan du desuden læse mere om konferencen.

Sponsorlisten kan tilgås ved at klikke her. 

Har du spørgsmål bedes du kontakte afdelingsleder for Marketing & Fagkommunikation, Trine Puggaard fra SEGES på mail: tpug@seges.dk

Vi håber at du vil deltage i Agri-food & Science Circle 2022 og bidrage med løsninger til den fælles klimaindsats.

Ole Vangsted Ellefsen

Nyhedsbrev til ingredienssektoren

Seneste nyt fra lf.dk