Foto: Embassy of Denmark

Der er gode markedspotentialer for danske ingrediensvirksomheder i Thailand

I forlængelse af en ny markedsanalyse om thailandske fødevaretendenser afholdte den danske ambassade i Thailand webinar om markedspotentialer for danske ingrediensvirksomheder. Nedenfor kan du læse om dagens hovedbudskaber.

D. 11. januar 2022 afholdt den danske ambassade i Thailand ved statskonsulent Lene Mølsted Jensen webinar om markedspotentialer for danske fødevare- og foderingrediensvirksomheder. Omdrejningspunktet var udgivelsen af en ny markedsanalyse, der fremlægger de thailandske fokusområder indenfor fødevare- og foderingredienser samt præsenterer potentialer for fremtidige markedsadgange. 

I Thailand er nye fødevaretendenser under opblomstring, som sætter større krav til innovative ingrediensløsninger særligt med fokus på ressourceeffektivitet, bæredygtighed og værdiskabelse. Til at indfri disse ønsker kigger Thailand særligt mod Danmark. Dagen bød på et spændende oplæg fra den danske ambassade i Thailand med bidrag af relevante spørgsmål fra deltagerne. En markedsoversigt over den thailandske import af fødevare- og foderingredienser blev præsenteret. Desuden blev potentielle investerings- og forretningsprojekter fremlagt, med fokus på en større efterspørgsel efter funktionelle og innovative ingrediensløsninger. Slutteligt blev gode råd delt til de danske virksomheder, der ønsker at positionere sig på det thailandske marked.

Landbrug & Fødevarer har et tæt samarbejde med den danske ambassade i Thailand og hjælper gerne med at etablere kontakt til virksomheder, der ønsker at eksportere til Thailand. Ønsker du at høre mere om webinaret eller den tilhørende rapport, bedes du henvende dig til statskonsulent Lene Mølsted Jensen på lenjen@um.dk eller sektorchef hos Landbrug & Fødevarer, Ole Vangsted Ellefsen på ovel@lf.dk

Ole Vangsted Ellefsen

Nyhedsbrev til ingredienssektoren

Seneste nyt fra lf.dk