Søgeresultater

119 sider fundet som indeholder 'madspild'


Landbrug- og fødevareerhvervet har minimalt madspild

I Danmark er både fødevareindustrien og landmændene i primærproduktionen rigtig gode til at undgå spild eller fø...
https://lf.dk/aktuelt/nyheder/2019/februar/landbrug-og-foedevareerhvervet-har-minimalt-madspild

Madspild - en fælles udfordring for producenter og forbrugere

Fødevareindustrien og landmændene er allerede i dag rigtig gode til at undgå spild eller fødevaretab. Eksempelvis når...
https://lf.dk/viden-om/bæredygtighed/mad-og-baeredygtighed/madspild

Stop madspild: 250 kuverter blev reddet på Hindsgavl

I dag den 29. september skulle Landbrug & Fødevarer og Hindsgavl Slot i samarbejde have afholdt Fødevaredagen. En hel dag, hvor f&os...
https://lf.dk/for-medlemmer/lf-business/2020/lf-business-18-2020-uge-40/stop-madspild-250-kuverter-blev-reddet-paa-hindsgavl

Kamp mod madspild bærer frugt

En ny rapport gør status og samler konklusioner i kampen mod madspild. Læs rapporten her
https://lf.dk/for-medlemmer/lf-business/2018/21-18/kamp-mod-madspild-baerer-frugt

Ny undersøgelse: Forbrugerne vil mindske madspild

At undgå madspild står højt på listen som middel for bedre bæredygtighed i fødevareforbruget. Det viser en ny u...
https://lf.dk/aktuelt/nyheder/2017/september/ny-undersoegelse-forbrugerne-vil-mindske-madspild

Slut med madspild fra restauranter og kantiner

Danske kantiner og restauranter kan nu tilbyde deres gæster at få resterne af et måltid med hjem i en praktisk og bæredygtig s...
https://lf.dk/for-medlemmer/lf-business/2017/10-17/slut-med-madspild-fra-restauranter-og-kantiner

REDUCED vil løse madspild gennem smag

Mad skal smage af mere Med hjælp fra Teknologisk Institut og Innovationsfonden har fødevarevirksomheden REDUCED designet og udviklet prod...
https://lf.dk/for-medlemmer/virksomhedsmedlem-hos-os/ingredients-biotech-bulletin/2022/juni-2022/reduced

Dynamiske stregkoder mod madspild

En stregkode, der giver en automatisk rabat til kunderne, hvis fødevaren nærmer sig udløbsdatoen. Det er essensen i et projektet &...
https://lf.dk/for-medlemmer/lf-business/2017/2-17/intelligente-stregkoder-mod-madspild

Danskerne vil mindske madspildet i julen, men planlægningen er en udfordring

Traditionen tro byder julen på masser af både hygge og mad – men desværre også på en uhyggelig masse madspild. - D...
https://lf.dk/aktuelt/nyheder/2017/december/danskerne-vil-mindske-madspildet-i-julen-men-planlaegningen-er-en-udfordring

Landbrug- og fødevareerhvervet har minimalt madspild

Forskere fra Aarhus Universitet har kortlagt, hvordan det ser ud med hensyn til Danmarks fødevareproduktion, og hvor de største udfordri...
https://lf.dk/for-medlemmer/lf-business/2019/4-19/landbrug-og-foedevareerhvervet-har-minimalt-madspild

Nye initiativer mod madspild

Hvert år smides 173 kg mad ud pr. EU borger. Produktionen og bortskaffelsen heraf leder ifølge EU-parlamentet til udledning af 170 millio...
https://lf.dk/for-medlemmer/virksomhedsmedlem-hos-os/ingredients-biotech-bulletin/2017/august-2017/cirkulaer-oekonomi-og-bdh

Nyt koncept: Fokus på resterne giver mindre madspild og bedre økonomi i køkkenet

'Tag udgangspunkt i restprodukterne og spar på madspildet, når du planlægger nye menuer og retter. Det er godt for klimaet og giver ...
https://lf.dk/aktuelt/nyheder/2019/oktober/nyt-koncept-fokus-paa-resterne-giver-mindre-madspild-og-bedre-oekonomi-i-koekkenet

Madspild fylder mere i danskernes hverdag – bæredygtighed og stigende priser er medvirkende årsager

Madspild fylder mere i danskernes bevidsthed, og mange er interesseret i at nedbringe mængden af mad, der smides ud. Det viser en helt ny Gallup...
https://lf.dk/aktuelt/nyheder/2022/april/madspild-fylder-mere-i-danskernes-hverdag-–-bæredygtighed-og-stigende-priser-er-medvirkende-årsager

Karen Hækkerup: Det er nu, vi skal rykke på cirkulær bioøkonomi

Debatindlæg på Altinget.dk 30. januar 2018 Af Karen Hækkerup, administrerende direktør, Landbrug & Fødevarer Vi s...
https://lf.dk/aktuelt/nyheder/2018/januar/karen-haekkerup-det-er-nu-vi-skal-rykke-paa-cirkulaer-biooekonomi

Markedsanalyse om Japan

God smag er det vigtigste parameter for de japanske forbrugere, som generelt er ret kvalitetsbevidste forbrugere Global opvarmning og drivhus...
https://lf.dk/tal-og-analyser/forbrugere-og-trends/eksportmarkeder/markedsanalyse-om-japan

Flot fokus på jersey-forretning

Den Gule: Henrik Rasmussens hjerte banker for de små, gule jerseykalve og for at fjerne det madspild...
https://lf.dk/for-medlemmer/sektioner-og-udvalgold/familielandbrugssektionen/legat/flot-fokus-paa-jerseyforretning

Samarbejde skal sikre mindre spild af mad

Indsatsen for mindre madspild bliver endnu mere værdifuldt, hvis det sker i samarbejde med andre. Derfor har Landbrug & Fødevarer i e...
https://lf.dk/for-medlemmer/lf-business/2022/lf-business-3/samarbejde-skal-sikre-mindre-spild-af-mad

Efter afrapportering fra Klimapartnerskabet: COVID-19 sætter nu de videre drøftelser på pause

Jais Valeur, Group CEO i Danish Crown, har været formand for Klimapartnerskabet for Fødevare- og Landbrugssektoren. Medlemmerne i klimapa...
https://lf.dk/for-medlemmer/p-nyhedsbrev/2020/12/efter-afrapportering-fra-klimapartnerskabet-covid-19-saetter-nu-de-videre-droeftelser-paa-pause

Ny rapport om forbrugerne kigger på bæredygtighed

Bæredygtighed. Et diffust begreb som mange forbrugere har en holdning til, men som der samtidig hersker megen tvivl omkring. Landbrug &...
https://lf.dk/for-medlemmer/virksomhedsmedlem-hos-os/ingredients-biotech-bulletin/2017/oktober-2017/forbrugerrapport

Hvor klimavenlig er en dansk bøf?

Hvordan ser klimapåvirkningen fra dansk okse- og kalvekød rent faktisk ud? Det har forskere fra Aarhus Universitet og DTU undersøg...
https://lf.dk/for-medlemmer/p-nyhedsbrev/2019/28/hvor-klimavenlig-er-en-dansk-boef