Andre hjemmesider fra Landbrug & Fødevarer

Her finder du andre hjemmesider fra Landbrug & Fødevarer.

 

Åbent Landbrug

 

 

Åbent Landbrug er et årligt tilbagevendende arrangement d. 3. søndag i september, hvor landbrugsbedrifter over hele landet inviterer inden for i staldene. Find en gård nær dig at besøge.

Gå til Aabentlandbrug.dk

 

 

 

Voresmad.dk er Landbrug & Fødevarers forbrugersite, hvor der er masser af opskrifter, viden om mad, tilberedningsvejledninger, inspiration til  mad og madlavning og temaer om råvarer, højtider mv.

Gå til Voresmad.dk

 

 

Skole, Landbrug & Fødevarer tilbyder læremidler, gård- og virksomhedsbesøg for skoleklasser, faciliteter et netværk af besøgslandmænd og virksomheder mv.

Gå til Skole Landbrug & Fødevarer

 

 

 

 

 

 

 

Spor i Landskabet er vandrestier, der giver alle interesserede mulighed for at opleve sider af den danske natur, som ellers ikke er tilgængelig for offentligheden. På spor.dk kan du finde spor at gå i nærheden af dig.

Gå til spor.dk

 

   

Gode råvarer er målrettet madprofessionelle - ansatte i detailhandel eller grossistvirksomhed, storkøkken eller restaurant, eller er på vej i den retning. Uanset hvilken faglighed du har, så ved vi at mad interesserer dig, og vi håber, at du vil bruge websitet som en inspirationsbank.

Gå til goderåvarer.dk

 

   

Ernæringsfokus.dk er Landbrug & Fødevarers website til professionelle ernæringsformidlere. Uanset hvilken faglighed du har, så ved vi at mad, ernæring og formidling interesserer dig, og vi håber, at du vil bruge websitet som en inspirationsbank.  

Gå til Ernæringsfokus.dk

 


 

Madskoler arbejder for bedre Madkultur. Børn og unge får viden om sund mad, kost og motion på en sjov, lærerig og aktiverende måde, så børnene har lyst til at fortsætte det, de har lært, når Madskolen slutter. Og hvem ved - måske kommer de hjem med inspiration til forældrene.

Gå til madskoler.dk 

 

   

Ejendommen Buen er en af Københavns karakteristiske bygninger. Ejendommen består udelukkende af erhvervslejemål og vi huser alt lige fra rejsebureauer til restauranter og naturligvis en masse kontorer. Du kan bl.a. finde ledige erhvervslejemål på siden.

Gå til ejendommenbuen.dk

 

   

KolleKolle hotel, kursus- og konferencecenter, der ligger i Værløse tæt på København omgivet af smuk natur.

Gå til kollekolle.dk  

 


 

Horisont hotel og konferencecenter ligger smukt i den flotte Egådal tæt på Århus.

Gå til Horisont