Kontante medlemsfordele

Kontante medlemsfordele

Eksklusive tilbud til aktive medlemmer af Landbrug & Fødevarer.

Hos Landbrug & Fødevarer stræber vi efter at levere værdi til vores medlemmer.

Vi hjælper dig med at skabe overblik og tryghed ved at tilbyde attraktive finansielle aftaler.

I forlængelse af vores finansielle aftaler sørger vi løbende for, at der er tilbud med fokus på privatliv, kultur og livsnydelse.

Se dine medlemsfordele


LandmandsPension

En pensionsopsparing sikrer din familie økonomisk, hvis du mister evnen til at arbejde, eller hvis du dør, før du når pensionsalderen. LandmandsPension er opsparing og relevante forsikringer i en samlet pakke for aktive medlemmer af Landbrug & Fødevarer og tilbydes også til din ægtefælle/samlever samt dine ansatte.

LandmandsPension udbydes af Landbrug & Fødevarer i samarbejde med Velliv - det tidligere Nordea Liv & Pension.

Klik på knappen for at bestille personlig rådgivning eller ring til Vellivs kundecenter på 7033 9999

Har du allerede en pensionsopsparing?

Hvis du allerede har en pensionsopsparing, har du mulighed for at få en uforpligtende rådgivning af Vellivs chefkonsulent, med henblik på af afdække om dine forsikringsdækninger er korrekte iht. din situation og priserne på din nuværende ordning er konkurrencedygtige.

Deloitte Pension Management overvåger din pension
Landbrug & Fødevarer har valgt at benytte Deloitte Pension Management som mægler og det er således Deloitte Pension Management som sikrer, at Landbrug & Fødevarer kontinuerligt har en attraktiv pensionsordning til vores medlemmer. 

Sundhedsforsikring

Som landmand er man mest effektiv med et godt helbred – det samme er de ansatte.

Landbrug & Fødevarer har sørget for, at du kan få en attraktiv sundhedsforsikring, når du eller din virksomhed er aktivt medlem af Landbrug & Fødevarer.
Alle børn til og med 24 år er gratis medforsikret, uanset om de er hjemme eller udeboende. De skal blot tilmeldes forsikringen.

Du kan købe forsikringen til dig selv, men du kan også med fordel købe sundhedsforsikring til din ægtefælle/samlever og har du ansatte, kan du tilbyde sundhedsforsikringen som et ekstra personalegode. 

 

Har du den GAMLE Tryg Sundhedsforsikring fra før 1/3 2019, og vil du hellere have den nye?
Henvend dig til Tryg Landbrug på telefon 8725 9210 for rådgivning. Vær opmærksom på, at den gamle forsikring kun kan opsiges til 'hovedforfaldsdato' som typisk er 1. januar eller 1. maj.

 

Gruppeliv

Basal tryghed, hvis uheldet er ude. Landbrug & Fødevarers gruppelivsordning er en grunddækning ved død, ulykke og visse kritiske sygdomme.

Landbrug & Fødevarers gruppelivsordning består af en Livsforsikring og en forsikring ved Kritisk Sygdom samt en heltids ulykkesforsikring. Forsikringerne oprettes samlet og med faste dækningssummer.

Du kan oprette Gruppeliv hos Forenede Gruppeliv. Det er også dem, der opkræver forsikringspræmien. Forsikringen skal oprettes før du fylder 60 år og udløber først, når du fylder 70 år. 

Spørgsmål om gruppelivsordningen kontakt Forenede Gruppeliv.
Spørgsmål om ulykkesforsikringen kontakt TRYG.

 

Ændring gældende fra 2022 vedr. dobbeltdækning

Da gruppelivsforsikringen administreres af Forenede Gruppeliv er det systemmæssigt ikke længere muligt at forsikre sin ægtefælle. Dette gælder kun ved nyoprettelser. Hvis du allerede har forsikret din ægtefælle, vil forsikringen fortsat være gældende.

    

Ulykkesforsikring

Arbejdsskadeforsikringen dækker kun hændelser, der sker i arbejdstiden, hvor ulykkesforsikringen dækker hele døgnet.

Med en kollektiv ulykkesforsikring kan du, din ægtefælle/samlever og dine medarbejdere blive omfattet af Landbrug & Fødevarers ulykkesforsikring via TRYG.

Du kan vælge at købe forsikringen til dig selv, din ægtefælle/samlever, samt dine medarbejdere, hvis du er aktiv medlem af en af vores lokalforeninger. 

Har har du spørgsmål, kan du kontakte Tryg Landbrug på tlf. 8725 9210. 

Dansk Tandforsikring

Landbrug og Fødevarer tilbyder sammen med Dansk Tandforsikring et attraktivt tandforsikringsprodukt, som alle medlemsvirksomheder kan tegne.

Forsikring både til virksomhed og landbrugsfamilie

For at kunne tegne en tandforsikring skal man minimum være 3 personer over 18 år i virksomheden eller i landbrugsfamilien. Det er en obligatorisk ordning, så alle personer over 18 år skal som udgangspunkt med i tandforsikringen. Dog kan virksomheden eller landbruget selv definere, om det kun skal være alle fuldtidsansatte, ordningen skal omfatte, eller alle deltidsansatte osv. Det afgørende er, at gruppen, der forsikres, er objektivt sammensat.

Hvad dækker forsikringen?

Den obligatoriske gruppeforsikring dækker de fleste behandlinger med op til 80%. Der kan forekomme mindre differencer, da Dansk Tandforsikring har egne refusionspriser. Forsikringen kan tegnes både med og uden en årlig undersøgelse og tandrensning. Mindre behandlinger dækkes umiddelbart, men drejer det sig om en større behandling eksempelvis en krone, så skal skaden vurderes af vores tandlæger. I den forbindelse indhenter vi journal og røntgen hos tandlægen.

Forsikringen dækker eller yder tilskud med op til 80% af følgende behandlinger:

 • Undersøgelse og tandrensning - hvis det er tilvalgt
 • Plastfyldninger
 • Røntgen
 • Bedøvelse
 • Tandudtrækning
 • Kirurgiske behandlinger
 • Rodbehandlinger
 • Paradentose
 • Krone, bro og implantat *(der er her visse restriktioner)
 • Bidskinne
 • Tandulykke
 • Tyggeskader

Hvordan bruges forsikringen i praksis?

 • Man går til tandlægen
 • Regningen betales og indberettes via ens private profil hos Dansk Tandforsikring
 • Alternativt kan regningen overføres elektronisk af tandlægen, hvis de bruger systemet ”DentalSuite”
 • Der udbetales refusion hver mandag, og pengene indsættes direkte på NemKonto

 

OK brændstof

Brændstof til erhverv med skarpe rabatter - til medlemmer af L&F

Levering direkte til hjemmetanken:
Rabat pr. 1.000 liter, ekskl. moms leveret i hjemmetank
Off Road Diesel 2.400 kr.
Landbrugsdiesel Plus Farvet 3.200 kr.
Transportdiesel 1.950 kr.
Fyringsolie 3.000 kr.

Priserne er opgivet ekskl. moms.

Når du bestiller til virksomhedens egen tank får du - udover gode rabatter - 24 timers kundeservice, rådgivning og lynhurtig levering fra dag til dag. 

 

OK Erhvervskort
Med et OK Erhvervskort får du en rabat på 1,32 kr. pr. liter ekskl. moms, hver gang du tanker (fratrækkes listeprisen). Rabatten får du på alle OK Truck Diesel-stationer.

Med OK Bestil-appen kan du bestille diesel og fyringsolie med ét enkelt swipe på mobilen. Nemmere bliver det ikke. Appen er gratis.

Du kan også bruge kortet på de over 700 almindelige OK tankstationer. Her tanker du til standerprisen, som altid er konkurrencedygtig. Med et OK Erhvervskort får du op til 30% billigere bilvask alle ugens dage, og langt de fleste af OK’s vaskehaller er endda svanemærkede.

OK har været leverandør til dansk landbrug i mere end 100 år og leverer alle de energiprodukter, der passer til det landbrug eller den virksomhed, du driver; fx landbrugsdiesel, transportdiesel, off road diesel og fyringsolie. OK hjælper også gerne med el, naturgas og varmepumper.

 

Mobilløsning til landbruget 

Mobiltelefonen er et af vores vigtigste arbejdsredskaber om det gælder tale, sms’er eller dataregistrering.

Terra Connect tilbyder medlemmer attraktive priser på mobiltelefoni. 

Falck

Medlemmer af Landbrug & Fødevarer kan få op til 15% rabat på abonnementer hos Falck. Det giver sikkerhed og tryghed i hverdagen.

Det er dumt at spare, når ejendommen og medarbejderne skal sikres mod de uheld, der desværre rammer oftere i landbruget end i andre erhverv. Førstehjælpskassen og brandmaterialet skal være på plads, og der skal være nogen, der kan finde ud af at håndtere det. Som medlem af Landbrug & Fødevarer kan du få 15% rabat på hele virksomhedens engagement hos Falck – også de private dækninger. Du skal blot indgå en 3-årig aftale og som minimum have et abonnement på enten Falck Brandmateriel, fx brandslukkere eller Falck Førstehjælp, som består af en årlig plads på et førstehjælpskursus samt en førstehjælpskuffert. Så er det ikke så dumt at spare. Bemærk, rabatten trækkes fra Falcks listepriser ekskl. moms, og der er ikke rabat på abonnementer, der leveres via Falck Healthcare.

Bestil ved at ringe til Falck på 7020 5450, husk at oplyse, at du er medlem af Landbrug & Fødevarer. 

 

LandbrugsInfo

LandbrugsInfo er Danmarks største landbrugsfaglige online vidensdatabase, og som medlem har du fri adgang. Du sparer 2.345 kr. om året

Er du aktivt medlem af en Landboforening, Familielandbrugsforening eller Fællesforening, så har du gratis adgang til LandbrugsInfo. Ikke-medlemmer betaler 2.345 kr. om året. Med LandbrugsInfo får du den nyeste landbrugsfaglige viden, prognoser og faglige vurderinger samt værktøjer og beregnere. Her finder du nyttig viden og værktøjer til at drive virksomhed. Året rundt publiceres den nyeste viden i form af forsøgsresultater, analyser, prognoser og faglige vurderinger. LandbrugsInfo er således et særdeles vigtigt værktøj til viden i landbrugssektoren.

Har du et aktivt medlemskab kan du logge ind med det samme login som til landmand.dk

Login på Landbrugsinfo eller                  

 

LandbrugsAvisen

Landbrugsavisen udkommer 51 uger om året, og er inkluderet i dit medlemskab hos Landbrug og Fødevarer (årsabonnement kr. 2.249).

Som medlem får du Landbrugsavisen leveret, og du har også adgang til E-Avisen både på din PC, tablet og telefon. LandbrugsAvisen er landbrugets største og suverænt mest læste medie i landbruget. Hvad enten du er interesseret i svin, kvæg, jordbrug, skovbrug eller energi, så vil du kunne læse om det i Landbrugsavisen. Hertil kommer vores stærke fokus på økonomi og politik. Som medlem får du også rabat på en lang række landbrugsfaglige magasiner. 

 

Børn i halm - Aabent landbrug

Gårdbutik

Få hjælp til markedsføring af din gårdbutik og gårdsalg via Åbent Landbrug og bliv en del af landkortet på aabentlandbrug.dk.

Landbrug og Fødevarer tilbyder via aabentlandbrug.dk at markedsføre medlemmernes gårdbutikker- og salg via de sociale medier og øvrige platforme. Hver gårdbutik og -salg får sin egen side på landkortet på aabentlandbrug.dk med info om salg, åbningstider og øvrige relevante oplysninger. Vores ambition er at blive både landmændenes, fødevareproducenternes og de danske forbrugeres foretrukne platform i forhold til at finde gårdbutikker og -salg. Herudover laver vi pressearbejde, der understøtter fortællingen om gårdbutikker og -salg i Danmark.

 

Vi markedsfører dit salg af juletræer via de sociale medier og øvrige platforme. Hver juletræssælger får sin egen side på landkortet på aabentlandbrug.dk med info om salg, åbningstider og øvrige relevante oplysninger fx link til egne salgskanaler (Facebook og hjemmeside).

Herudover laver vi pressearbejde, der understøtter fortællingen om juletræsproduktion i Danmark.

 

Tilmeld dig her, eller kontakt os via aabentlandbrug@lf.dk, hvis du har spørgsmål. 

Fordelsshop

Velkommen til Landbrug & Fødevarers fordelsshop

Nu har medlemmer af L&F endnu en mulighed for at få mere ud af medlemskabet.

I samarbejde med Borg & Bigum præsenterer vi L&F Fordelsshop. Her kan du købe designvarer inden for bl.a. interiør, lyd, rejse, køkken – naturligvis til yderst attraktive medlemspriser.

Nyt tilbud hver måned - specielt til L&Fs medlemmer

(log på med din mailadresse og den kode du har fået fra din forening eller din virksomhed)

L&F tilbyder i samarbejde med Billig Arbejdstøj 25% rabat

Billig Arbejdstøj forhandler et stort udvalg af arbejdstøj til landmænd, som både er praktisk, slidstærkt og holder i mange år. Som landmand bruges størstedelen af arbejdsdagen udenfor og i forskellige arbejdssituationer og der forhandles derfor arbejdstøj til de forskellige årstider og ligeledes sikkerhedssko til forskellige arbejdssituationer.

Udover arbejdstøj og fodtøj forhandles også høreværn, knæpuder, værnemidler som sikkerhedshjelme og sikkerhedsbriller. Dette tilbehør er med til at at gøre arbejdsdagen mere sikker.

Billig Arbejdstøj er Danmarks største online udvalg af arbejdstøj fra kendte mærker som Mascot, Kansas, Snickers, Carhartt m.fl. til konkurrencedygtige priser. Det store udvalg giver mulighed for at vælge et sæt arbejdstøj i samme mærke og det er ligeledes muligt at kombinere tøjet på tværs af mærkerne og dermed vælge det tøj, du synes bedst om.

Det er også muligt at få påtrykt eller broderet et firmalogo på arbejdstøjet, så du viser, hvilket firma du repræsenterer.

Billig Arbejdstøj forhandler også arbejdstøj til børn, da mange børn ønsker at spejle sig i de voksne. Der er masser af arbejdstøj til børn som overalls, jakker, bukser og T-shirts i flere farver. Udover at ligne de voksnes tøj, så er det praktisk, slidstærkt og kan holde til mange timers leg. 

Rabatkoden kan rekvireres hos din lokale forening. 

Betingelser: 

 • Rabatkoden må ikke udleveres til andre udenfor foreningen

Sommerhusferie i unikke rammer hos Sol & Strand

Et sommerhusophold hos Sol & Strand betyder en ferie for hele familien, der foregår på jeres præmisser. I får jeres egen private base, som kan danne rammen om hyggeligt samvær og fungere som et godt udgangspunkt for udflugter og vandreture i den skønne danske natur og hvis I er medlem af L&F kan I booke med 10% rabat. 

Hos Sol og Strand finder I cirka 6500 privatejede og unikke sommerhuse i nogle af Danmarks smukkeste ferieområder.

Sol og Strand er en dansk og fondsejet virksomhed, hvis overskud går til velgørende organisationer samt til gode lokale projekter, der har til formål at udvikle de danske feriedestinationer.

Uanset om I er på udkig efter sommerhuset til sommerferien, til vinterferien, juleopholdet eller til den forlængede weekend, finder I nemt et sommerhus, der matcher jeres behov og ønsker. 

Når I booker et ophold hos Sol og Strand, er I med til at gøre en forskel for andre - det kalder vi ”Ferie med det gode hjerte”.

I det øjeblik ferien er booket, får I adgang til en app med en lang række fordele og rabatter til forlystelser, museer og zoologiske haver etc. 

Betingelser: 

 • Tilbuddet gælder ikke i sommerhøjsæsonen (ugerne 28, 29, 30, 31) samt perioden ved jul og nytår (uge 52, 53). 
 • Rabatkoden kan ikke benyttes, hvis der allerede er gjort brug af et tilbud som er større end de 10 %

Tivoli Friheden

Besøg Tivoli Friheden midt i hjertet af Aarhus og få sjov, hygge og action i en forlystelsespark, der byder på oplevelser for hele familien! Som aktivt medlem af L&F kan du få 20% rabat på entréen! 

Tivoli Friheden er Aarhus forlystelsespark, som ligger i gåafstand fra centrum i den smukke Marselisborg Skov. I Tivoli Friheden kan du, uanset om det er sommer, efterårsferie eller jul, få sus i maven i vilde rutsjebaner, opleve masser af forlystelser, boder, spil og legepladser. Her er der noget for alle, både børn og voksne med masser af sjove og vilde forlystelser - uanset om du er til gys, grin, hygge eller action. Du kan også møde Pjerrot, der underholder de mindste, eller parkens egne maskotter Fru Frø og Hr. Kanin. Hen over sæsonen kan du også opleve forskellige events til både børn og voksne.

I sommerhalvåret er der i juli måned endnu skønnere med udsigt ud over et hav af blomster - på Danmarks største blomsterfestival.

I vinterhalvåret kan du komme i julestemning, når Tivoli Friheden forvandler parken til et eventyrligt juleland med nisser, julemænd og masser af lys og julehygge.

Tilbuddet kan anvendes via en særlig rabatkode, som du får via din lokale forening.

Se Tivoli Frihedens åbningstider her.

Tilbuddet gælder for året 2022. 

Betingelser:

 • Billetterne kan ikke bruges til "Fed Fredag"
 • Billetterne må ikke videresælges
 • Rabatkoden må kun benyttes af ansatte og medlemmer 
 • Rabatkoden er kun gyldig ved online køb
 • Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter

Legoland

Medlemmer af Landbrug & Fødevarer får markant rabat på entrebilletten

Man bliver aldrig for gammel til at lege og i Legoland er der plads til det. Som medlem af L&F kan du få rabat på entrébilletten.

Tilbuddet kan kun anvendes via brug af et særligt link, som du kan få hos den forening, du er medlem af.

Kan ikke anvendes sammen med andre rabatter eller særtilbud.

OBS: Hvis du har været heldig at få gratis entrébilletter til børnene (fx hos Hjem-is), så vil det typisk være en fordel at bruge dem og betale fuld pris for de voksne (eksempel v. 2 voksne og 2 børn).

Se åbningstider på legoland.dk

 

MCH

I Herning sørger MCH for at der er sport, kultur og underholdning på programmet året rundt.

Få oplevelser der er værd at køre efter i MCH. Kultur, sport og underholdning i Jyske Bank Boxen og Kongrescenteret i Herning lokker folk til fra alle egne af landet.

L&F har lavet en aftale med MCH om rabat på billetter til udvalgte events. Hold øje med mailboksen når der kommer nyt fra din lokale landbo- eller familielandbrugsforening. Måske er der et særligt godt tilbud på en festlig aften.

Hertz

Lej bilen hos Hertz og få flere fordele

Kontakt din forening, og få det særlige L&F aftalenummer, som du skal bruge når du booker.

 • Priserne er skruet ned og lejemålet inkluderer 175 km pr. døgn (normalt kun 100 km).
 • Priserne inkluderer desuden lovpligtige forsikringer.
 • Du bestiller direkte hos Hertz på tlf. 3317 9000. Se biltyper og priser her.
 • Kun via denne aftale: Gratis medlemskab af Hertz Gold Plus Rewards – her opretter du et medlemskab og kommer forrest i køen, når der skal udleveres nøgler.
 • Desuden 15% på leje i andre lande i Europa og op til 20% i USA.
 • Kan benyttes både af virksomheder og privatpersoner.

 

KolleKolle & Horisont

Nyd et ophold i dejlige omgivelser i Aarhus eller i Værløse tæt på København

I perioden frem til d. 15. december 2022, kan du få rabat på dit ophold på et af L&F's egne hoteller. 

Horisont: 

Nyd et ophold på Horisont blot 10 minutters kørsel fra Aarhus C. Horisont har 65 nyrenoverede værelser i skønne omgivelser, hvor der er ro til afslapning eller en god base for at opleve Aarhus' attraktioner. 

Priserne gælder mandag - torsdag

 • 705 kr. for enkeltværelse. 
 • 905 kr. for dobbeltværelse. 

Kontakt Horisont for at booke: tlf. 7020 8810 / info@horisont-aarhus.dk

KolleKolle i Værløse: 

KolleKolle befinder sig i naturskønne omgivelser blot 20 minutters kørsel eller 30 minutter med toget fra København. Her står kompetent personale klar til at tage imod dig i en af de skønne værelser med flot udsigt til skov og marker. 
KolleKolle har desuden indendørs swimmingpool og fitness til fri afbenyttelse under opholdet. 

Priserne gælder mandag - torsdag

 • 750 kr. for enkeltværelse. 
 • 950 kr. for dobbeltværelse.

Kontakt KolleKolle for at booke: tlf. 4498 4222 / info@kollekolle.dk

Hvordan kan jeg få rabat?

Oplys koden "L&F medlem" ved reservation.

 

Hotel Vejlefjord

Spa-, weekend- & kæresteophold omgivet af bøgeskov

Omgivet af bøgeskov og med udsigt til fjorden ligger Hotel Vejlefjord, som også tilbyder dejlige spaophold.

Vejlefjord blev grundlagt som Danmarks første tuberkulosesanatorium i år 1900, og allerede dengang fokuserede man på god kost, ro, rum til fordybelse, bevægelse, bade og frisk luft. Disse grundlæggende principper danner i fornyet form også rammerne for ophold på hotellet og i spaen.

Hotel Vejlefjord er med sin fantastiske beliggenhed og historie et skønt sted at tilbringe et par afslappende dage med unikke muligheder for spa og wellness. På dit spaophold kan du opleve velvære for krop og sjæl, og du kan blandt andet besøge De Termiske Bade samt Thalasso Spa.

Hvordan kan jeg få rabat?
Hold øje med din mailboks, når der kommer tilbud fra din lokale landbo- eller familielandbrugsforening eller kontakt foreningen.

Du kan få 20% rabat på: 
Hotelovernatning alle hverdage samt fredag til lørdag.
Spa-, weekend- & kæresteophold (dog ikke ophold med ankomst lørdag)
Gælder ikke på ferie- eller specialtilbud, hvor prisen allerede er sat ned. 

Ved bestilling skal du oplyse navnet på den lokalforeningen du er medlem af. Ved check-in på hotellet skal du fremvise mail fra foreningen med bekræftelse af medlemskab eller med tilbuddet. Medbringer du ikke dokumentation kan hotellet opkræve fuld pris.

 

For alle tilbud gælder at et medlem må medbringe 1 gæst.

Munkebjerg Hotel

Nyd alle herlighederne på Munkebjerg Hotel

Tag afsted på et dejligt ophold, hvor der er plads til hygge, afslapning og oplevelser i den skønne natur.

Som medlem hos Landbrug & Fødevarer får du rabat på Munkebjerg Hotel.

Brug rabatkoden LF i vores online booking og få 15% rabat på et ophold, Weekendchancen eller et Gourmetophold.

Rabatten vil også gælde på et sommerophold fra uge 26 til 31.
Rabatten er gældende i hele 2022 for ophold beskrevet ovenfor, og ikke gældende for ekstra tilkøb samt forbrug i restaurant og bar.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Scandic - 280 hoteller - 58.000 værelser - 6 lande

En overnatning på ét af Scandics mange hoteller i Skandinavien er billigere, end du tror, med Landbrug & Fødevarers medlemsrabat.

Sov godt og stå op til en lækker morgenmad, som altid er inkl. i prisen. 

Kontakt din lokale forening og få oplyst vores unikke priser samt bookingkode.

 

 

Vejle Center Hotel

Bo tæt på byliv, smuk arkitektur og natur i skønne Vejle

Bo centralt i Vejle, med gode parkeringsforhold og tæt på shopping og kultur.

Vejle Center Hotel byder på dejlige oplevelser, I kan bl.a. booke et kulturophold inklusiv 3 retters middag og skøn morgenbuffet.

Vi giver dig 10% rabat på opholdet i hele 2022.

Rabatkoden: LFvejle

Audika Høreapparater

Bedre hørelse, bedre livskvalitet

Tab af hørelse kan være til stor irritation og en hindring i mange aspekter af dagligdagen. Audika tror på, at med en forbedret hørelse kommer en forbedret livskvalitet, så derfor er deres mål at hjælpe så mange som muligt til at høre bedre. Derfor anvender dygtige hørespecialister den nyeste teknologi, når de tester hørelsen og udarbejder en løsning, der får selv de mindste lydnuancer tilbage i hverdagen.

Test dig selv, og prøv et diskret høreapparat helt gratis

På Audika's hjemmeside kan du tage en online høretest på kun 5 minutter. Den viser om du har et moderat, kraftigt eller intet høretab. Du kan også bestille en gratis høreprøve i et af hørecentrene, og når Audika har hjulpet dig med at finde den optimale løsning, kan du prøve høreapparterne helt gratis i 30 dage. Hvis du ikke er tilfreds med høreapparaterne, kan du levere dem tilbage. Det koster dig ikke noget, og der er ingen skjulte gebyrer.

Audika og Oticon

Audika Hørecenter er Danmarks største private kæde af Oticon-certificerede hørecentre med 28 butikker fordelt over det meste af Danmark.
Markedets bedste høreapparater og høreløsninger, primært af mærkerne Oticon og Bernafon forhandles.
Priserne varierer bredt og vi kan tilbyde kunder høreapparater i alle priskategorier begyndende fra 500. kr. i egenbetaling.

Audika er et søsterselskab til danske Oticon. Det betyder at alle hørespecialister løbende efteruddannes af Oticons team af specialister.

Som medlem får du:

 • 10% i rabat på egenbetaling til medlemmer + en udvidet tryghedsordning.
 • Altid en gratis høreprøve
 • Grundig og individuel vejledning og rådgivning hos hørespecialister, som alle er uddannet i audiologi
 • Ved køb af høreapparater tilbydes fri service, dvs. gratis justeringer og tilpasninger, så ofte som der er behov for, i 4 år

*: Den udvidede tryghedsordning dækker, hvis du taber eller uforsætligt ødelægger dine høreapparater.
Gør du brug af garantien, vil du kun blive opkrævet et administrationsgebyr på 975 kr. pr. høreapparat, og der er 4 års garanti på Tryghedsordningen.  

Betingelser: 

 • Forudsætter medlemskab af en landboforening

Sådan gør du:

 •  Kontakt Audika på telefon nummer 70 400 200 og bestil tid til en gratis høreprøve.
 • Viser det sig, at du har et høretab, skal du kontakte din lokale Landbo-, Fælles- eller Familielandbrugsforening, hvor du vil få udleveret rekvisitionsseddel.
 • Rekvisitionssedlen medbringes til høreprøven i dit lokale Audika hørecenter. Dokumentation udfyldes i butikken og bliver dernæst scannet ind i din kundejournal.
 • Ved køb af høreapparat gives 10% rabat samt tryghedsordning.

Se yderligere detaljer på rekvisitionssedlen.

Thiele

Danmarks største udvalg af de nyeste mærkevarer.

Som medlem af Landbrug & Fødevarer tilbydes du:

 • 25% rabat på briller med styrkeglas
 • 50% rabat på brille nr. 2 (den billigste), når brillerne købes samtidig

Du får også:

 • 25% rabat på solbriller
 • 10% rabat på synskorrigerede laseroperationer samt grå stær operationer

Tilbuddet er personligt og kan ikke deles af flere eller kombineres med andre tilbud eller rabatter. Gælder ikke fast lavpris og juniorbriller.

Thiele er Kongelig Hofleverandør og har i over 200 år sat en ære i at levere høj kvalitet med den bedste service.

Hos Thiele finder du det største udvalg af designerbriller. Thiele samarbejder med nogle af verdens dygtigste brilledesignere og i Thieles butikker vil du finde briller og solbriller fra modehuse som Gucci, YSL, Tom Ford, Zadig & Voltaire, Mulberry, Nina Ricci, Persol, Armani, Boss, Ray-Ban med flere.

For at gøre brug af rabataftalen, bedes du medbringe en rekvisition som udleveres hos din lokale landboforening.

Læs mere på www.lf.dk/kontantemedlemsfordele og se yderligere på hjemmesiderne www.thiele.dk og www.scandinavianeyecenter.com.

Profil Optik

Profil Optik samarbejder med Landbrug & Fødevarer

Hos Profil Optik mødes du af medarbejdere med høj faglig kompetence og et højt serviceniveau.

Profil Optiks optikere giver dig en professionel vejledning. Ud fra synsprøven hjælper vi dig med at finde den brilletype og de glas, der passer bedst til dig og dine behov. Vores optikere har mange års erfaring med brillestel, brillemode, trends og tendenser. Derfor kan du altid få råd og vejledning hos Profil Optik.

Synsprøve og sundhedstjek af øjnene

Har du brug for briller, eller vil du bare gerne have tjekket dit syn, så kan du få foretaget en synsprøve, uanset om du allerede bruger briller eller ej. Vores synsprøve er en dybdegående synsanalyse, der er nødvendig for, at kunne finde din præcise styrke, og derudover er det også en øjensundhedsundersøgelse, hvor vi tjekker dine øjnes sundhedstilstand.

Vi anvender noget af markedets mest avancerede teknologi og udstyr til vores syns – og øjensundhedsundersøgelser.

Synsprøven bliver udført af en af vores autoriserede optikere og tager omkring 30 minutter.

Bestil tid til synsprøve her: https://www.profiloptik.dk/find-butik

Rabat 

25% rabat på briller og solbriller (brillestel og glas)

25% rabat på sportsbriller

50% rabat på brille nr. 2*

15% rabat på kontaktlinser

3 mdr. gratis Profil Life Style aftale

*Tilbuddet gælder det billigste par i 30 dage og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

Garanti

Profil Optik giver garanti på brillen. 30 dages ombytningsret. 120 dages uheldsgaranti. 180 dages styrkegaranti og fri service på briller købt hos Profil Optik.

Stel

Profil Optik kan tilbyde et stort stelsortiment fra brillemærker som f.eks. Oscar Eide, Prada, David Beckham, Gucci, Giorgio Armani og Chloé, Lindberg Ørgreen, Guess, Ray-Ban og FellePini.

Rekvisition

Rabatten kan rekvireres hos din lokale forening.

L&F tilbyder rabat på OfficeFit 

Vil du hjælpe dine kollegaer med at forblive sunde og få mere bevægelse på arbejdspladsen?

OfficeFit er et firma der leverer bl.a. kontorcykler og gåbånd, så man har mulighed for at træne samtidig med, at man laver administrativt arbejde.

Træningen kan enten bestå af, at man sidder på sin kontorcykel ved skrivebordet eller at man går på gåbåndet - også ved skrivebordet.

Der er vedhæftet 2 tilbud fra OfficeFit:

OfficeFit er kendt for deres træningskoncept til mange virksomheder, hvor de kommer ud og leverer en virksomhedspakke bestående af gåbånd, kontorcykler samt træningselastikker m.m., så man som virksomhed kan fremme sundheden blandt medarbejdere via træning ved skrivebordet.

De har haft stor succes med deres koncept hos virksomheder og dette tilbud er således et skræddersyet koncept til medlemmer af Landbrug & Fødevarer, som giver mulighed for, at man som medlem kan vælge enten gåbånd eller kontorcykel og samtidig få støtte til en god opstart og den løbende træning via live sessions og OfficeFit app´en.

Der er via app´en mulighed for at lave konkurrencer hvor man dystre mod hinanden hvem der først når til Paris som et virtuelt Team Rynkeby 😊

Betingelser: 

 • Rabatkoden må ikke udleveres til andre udenfor foreningen

Fitshop – 8% på alt og mellem 15-35% på udvalgte skræddersyede pakker.

Rabatten fås ved at kontakte nedenstående, og oplys samtidig hvilken forening du er tilknyttet.

Ring 38 28 10 80, mail kbh@fitshop.dk eller kom forbi showroom/butikken på Frederikssundsvej 316, København NV.

8% gives til det, der findes på webshoppen/i butikken (dog ikke mærket Concept 2). Webshoppen kan tilgås her.

De 15-35% kan opnås ved at købe et af de skræddersyede tilbud. 


Tilbud 1:

Cardiostrong BX70i - professionel motionscykle med Bluetooth. Kør rigtig ruter via din smartphone eller tablet. Du kan køre mod andre, køre rigtig tour-ruter og mange flere ting. Se den her

Pro cykel med 10 kg svinghjul, brugervægt 150 kg, tablet holder og induktionsmagnet modstand. Så den er helt lydløs.

Normalpris 9600 kr. Jeres pris 7900 kr.


Tilbud 2:

Kompakt og lækker motionscykel fra tyske Cardiostrong. Moderne design, stort display og masser af grebsmuligheder. Pro cykel der holder til at blive brugt og som står hos mange fysioterapeuter og fitnesscentre.

Se den her.

Normalpris 6406 kr. Jeres pris: 5299 kr.


Tilbud 3:

Indoor Spinbike med display/skærm så du kan se puls, speed, km, kalorier og tid. Cyklen kommer med kombi-pedaler, så du både kan have klik-sko eller normale kondisko på.

Den kører på batteri, så ingen ledninger. Tungt 20 kg svinghjul og masser lækre detaljer.

Se den her.

Normalpris 6245 kr. Jeres pris 4999 kr.

Tilbud 4:

Fremtidens crosstrainer: Tjek den ud her

Cardiostrong EX60 Touch. Kører rigtige virtuelle ruter via kinomap eller en af de mange andre apps. Cross-traineren har indbygget skærm/computer - du skal bare sørge for wifi og så er det ellers bare at træne derud af med en robust og professionel Cross-trainer. 2 svinghjul, tablet holder og masser af grebsmuligheder.

Normalpris 10.934 kr. Jeres pris 8599 kr. 


Tilbud 5:

Nyt løbebånd. Se det her

Normalpris: 8010 kr. Jeres pris 6899 kr. 

 

Tilbud 6:

Stor professionel fitnesscenter løbebånd, med ekstra bred løbeflade, kraftig motor.

Se det her

Normalpris 18.432 kr. Jeres pris 14.999 kr.

 

Tilbud 7:

Professionel romaskine fra tyske Taurus. Stor, robust romaskine, hvor der virkelig kan komme modstand på. Den kan foldes sammen på midten. Har farve skærm og masser af programmer.

Se den her

Normalpris 9613 kr. Jeres pris 7995 kr.

 

Tilbud 8:

Designer romaskiner i træ med vandmodstand. Oplev utrolig lækker ro-følelse, som er meget tæt på virkeligheden i at ro ude på vandet. Kan stå op, når den ikke bruges.

Klik på linket for at se den her

Normal pris 9371 kr. Jeres pris: 8499 kr. 

Tilbud 9:

Tysk multimaskine - her kan du træne hele kroppen.

Den kan ses her

Normalpris 8589 kr. Jeres pris 6999 kr. 

Foto: Signe Nygaard Pedersen

Åbent Axelborg

Kom og oplev Axelborg og se og hør, hvad dine kontingentkroner bruges på

Kom og oplev Axelborg og hør om de mange forskellige ting, som vi arbejder med i Landbrug & Fødevarer. Er I en gruppe, som ønsker at besøge Landbrug og Fødevarer, er I velkomne til at kontakte Anders Søgaard på ans@lf.dk eller tlf. 2724 5745. Vi dedikerer dagen til jer, der som medlemmer drives af nysgerrighed og interesse for, hvordan medarbejderne på Axelborg hver dag arbejder med netop jeres erhverv både politisk og over for samfundet. Det er vores håb, at dagen kan være med til at mindske afstanden mellem landmanden og Axelborg og give medlemmerne et indblik i arbejdet på Axelborg og derudover at give medlemmer, formandskab og medarbejdere lejlighed til at mødes og tale sammen.

Hvem kan få rabat?

Du kan benytte Landbrug & Fødevarers medlemsfordele, hvis du har et aktivt medlemskab af en landbo- eller familielandbrugsforening eller hvis du er virksomhedsmedlem.

De fleste medlemsfordele er tilgængelige for begge typer medlemmer, men der er dog undtagelser. Fx kan virksomhedsmedlemmer ikke tegne gruppelivsordning.

Kontakt Lisbet Aasager Heininge, hvis du har spørgsmål til medlemsfordelene 24 62 30 63 eller lahe@lf.dk

Hvor meget kan man spare?

Jo flere fordele du benytter, jo mere sparer du! På nogle fordele op til 50%.

Hvis fx en familie med 2 voksne og 2 børn under 24 år benytter alle fordelene, så kan de spare mellem 20.000 og 30.000 kr. om året. Så er kontingentet hurtigt tjent ind.