Kontante medlemsfordele

Kontante medlemsfordele

Eksklusive tilbud til aktive medlemmer af Landbrug & Fødevarer.

Hos Landbrug & Fødevarer stræber vi efter at levere værdi til vores medlemmer.

Vi hjælper dig med at skabe overblik og tryghed ved at tilbyde attraktive finansielle aftaler samt medlemsfordele med fokus på privatliv, kultur og livsnydelse.

Som aktivt medlem af Landbrug & Fødevarer kan du rekvirere den samlede liste med medlemsfordele inkl. adgangskoder hos din forening,

Hvis du har ønsker eller gode ideer til medlemsfordele, hører vi meget gerne fra dig. Kontakt: lahe@lf.dk

Se dine medlemsfordele


LandmandsPension

Som medlem af Landbrug & Fødevarer har du mulighed for at blive del af Landmandspension, hvor du får en god pensionsordning, der giver dig gode muligheder for at spare op til pension, og en forsikringspakke, der sikrer, at du altid er rigtigt dækket, hvis uheldet skullet være ude.

Hvis uheldet er ude

Forsikringspakken i Landmandspension sikrer, at du og dine efterladte er godt sikret, hvis der sker dig noget før pensionsalderen. Du vil være omfattet af følgende forsikringer:

 • Udbetaling ved nedsat erhvervsevne, der hjælper dig med en løbende månedlig ydelse, hvis du bliver alvorligt syg eller kommer ud for en ulykke.

 • Forsikring ved visse kritiske sygdomme, som sikrer dig et skattefrit beløb. Det kan f.eks. være til at betale ekstra udgifter i forbindelse med sygdommen eller til at forsøde dit og familiens liv i en svær tid.

 • Forsikring ved død, som gør, at dine efterladte får en sum udbetalt, hvis du dør, inden du går på pension. 

Investeringsunivers i Landmandspension

Med Landmandspension har du flere valgmuligheder, når det kommer til, hvordan du vil spare op til pension og hvordan dine penge skal investeres. Du kan f.eks. spare op i VækstPension Aftryk, som har et særligt fokus på det miljø- og samfundsmæssige aftryk. Du har også mulighed for at vælge VækstPension Aktiv, hvor vores eksperter står for at investere eller VækstPension Index, hvor du investerer i et bredt udvalg af de meste udbredte indeks i verden til en lav omkostning. Valget er dit.

En pensionsopsparing sikrer din familie økonomisk, hvis du mister evnen til at arbejde, eller hvis du dør, før du når pensionsalderen. LandmandsPension er opsparing og relevante forsikringer i en samlet pakke for aktive medlemmer af Landbrug & Fødevarer og tilbydes også til din ægtefælle/samlever samt dine ansatte.

LandmandsPension udbydes af Landbrug & Fødevarer i samarbejde med Velliv.

Klik på knappen for at bestille personlig rådgivning eller ring til Vellivs kundecenter på T 70339999

Har du allerede en pensionsopsparing?

Hvis du allerede har en pensionsopsparing, har du mulighed for at få en uforpligtende rådgivning af Vellivs chefkonsulent, med henblik på at afdække om dine forsikringsdækninger er korrekte iht. din situation og priserne på din nuværende ordning er konkurrencedygtige.

Deloitte Pension Management overvåger din pension
Landbrug & Fødevarer har valgt at benytte Deloitte Pension Management som mægler og det er således Deloitte Pension Management som sikrer, at Landbrug & Fødevarer kontinuerligt har en attraktiv pensionsordning til vores medlemmer. 

Sundhedsforsikring

Som landmand er man mest effektiv med et godt helbred – det samme er de ansatte.

Landbrug & Fødevarer har sørget for, at du kan få en attraktiv sundhedsforsikring, når du eller din virksomhed er aktivt medlem af Landbrug & Fødevarer.
Alle børn til og med 24 år er gratis medforsikret, uanset om de er hjemme eller udeboende. De skal blot tilmeldes forsikringen.

Du kan købe forsikringen til dig selv, men du kan også med fordel købe sundhedsforsikring til din ægtefælle/samlever og har du ansatte, kan du tilbyde sundhedsforsikringen som et ekstra personalegode. 

 

Har du den GAMLE Tryg Sundhedsforsikring fra før 1/3 2019, og vil du hellere have den nye?
Henvend dig til Tryg Landbrug på T 87259210 for rådgivning. Vær opmærksom på, at den gamle forsikring kun kan opsiges til 'hovedforfaldsdato' som typisk er 1. januar eller 1. maj.

 

Gruppeliv

Basal tryghed, hvis uheldet er ude. Landbrug & Fødevarers gruppelivsordning er en grunddækning ved død, ulykke og visse kritiske sygdomme.

Landbrug & Fødevarers gruppelivsordning består af en livsforsikring, en forsikring ved kritisk sygdom samt en heltids ulykkesforsikring. Forsikringerne oprettes samlet og med faste dækningssummer. Du kan rekvirere en dækningsoversigt for ulykkesforsikringen via din forening.

Du kan oprette Gruppeliv hos Forenede Gruppeliv. Det er også dem, der opkræver forsikringspræmien. Forsikringen skal oprettes før du fylder 60 år og udløber først, når du fylder 70 år. 

Det er ikke længere muligt at forsikre sin ægtefælle. Dette gælder kun ved nyoprettelser. Hvis du allerede har forsikret din ægtefælle, vil forsikringen fortsat være gældende.

Spørgsmål om gruppelivsordningen kontakt Forenede Gruppeliv T 39167800, vælg "1", vælg "5".
Spørgsmål om ulykkesforsikringen kontakt TRYG Landbrug T 87259210.

 

Anmeld Ulykke

GDPR reglerne betyder, at vi ikke må udveksle dine personlige data mellem L&F, Tryg og Forenede Gruppeliv.

Skadesanmeldelse skal ske on-line via https://tryg.dk/erhverv/anmeld-skade/kollektiv-ulykke

 • For at anmelde en skade på din ulykkesforsikring skal du bruge policenummeret: 682 100 002 523.
 • Endvidere skal du sende dokumentation for, at du har betalt for forsikringen. Ulykkesforsikringen bliver betalt via gruppelivsforsikringen i Forenede Gruppeliv, og du skal derfor finde den seneste kvittering på betalingen til Forenede Gruppeliv i din betalingsservice og vedhæfte denne, når du anmelder skaden.
 • Der kan også vedhæftes evt. dokumentation f.eks. erklæringer fra læge.
 • Oplys kontonummer til evt. udbetaling.
 • Når din anmeldelse er sendt, modtager du en bekræftelse på mail fra os.
 • Hvis både du og din partner har valgt med ægtefælle/samlever dækning (Gruppe 1), skal I begge anmelde skaden for at få udbetalt for dobbeltdækning.
    

Ulykkesforsikring

Arbejdsskadeforsikringen dækker kun hændelser, der sker i arbejdstiden, hvor ulykkesforsikringen dækker hele døgnet.

Med en kollektiv ulykkesforsikring kan du, din ægtefælle/samlever og dine medarbejdere blive omfattet af Landbrug & Fødevarers ulykkesforsikring via TRYG.

Du kan vælge at købe forsikringen til dig selv, din ægtefælle/samlever samt dine medarbejdere, hvis du er aktiv medlem af en af vores lokalforeninger. 

Har har du spørgsmål, kan du kontakte Tryg Landbrug på T 87259210. 

Dansk Tandforsikring

Landbrug og Fødevarer tilbyder sammen med Dansk Tandforsikring et attraktivt tandforsikringsprodukt, som alle medlemsvirksomheder kan tegne.

Forsikring både til virksomhed og landbrugsfamilie

For at kunne tegne en tandforsikring skal man minimum være 3 personer over 18 år i virksomheden eller i landbrugsfamilien. Det er en obligatorisk ordning, så alle personer over 18 år skal som udgangspunkt med i tandforsikringen. Dog kan virksomheden eller landbruget selv definere, om det kun skal være alle fuldtidsansatte, ordningen skal omfatte, eller alle deltidsansatte osv. Det afgørende er, at gruppen, der forsikres, er objektivt sammensat.

Hvad dækker forsikringen?

Den obligatoriske gruppeforsikring dækker de fleste behandlinger med op til 80%. Der kan forekomme mindre differencer, da Dansk Tandforsikring har egne refusionspriser. Forsikringen kan tegnes både med og uden en årlig undersøgelse og tandrensning. Mindre behandlinger dækkes umiddelbart, men drejer det sig om en større behandling eksempelvis en krone, så skal skaden vurderes af vores tandlæger. I den forbindelse indhenter vi journal og røntgen hos tandlægen.

Forsikringen dækker eller yder tilskud med op til 80% af følgende behandlinger:

 • Undersøgelse og tandrensning - hvis det er tilvalgt
 • Plastfyldninger
 • Røntgen
 • Bedøvelse
 • Tandudtrækning
 • Kirurgiske behandlinger
 • Rodbehandlinger
 • Paradentose
 • Krone, bro og implantat *(der er her visse restriktioner)
 • Bidskinne
 • Tandulykke
 • Tyggeskader

Hvordan bruges forsikringen i praksis?

 • Man går til tandlægen
 • Regningen betales og indberettes via ens private profil hos Dansk Tandforsikring
 • Alternativt kan regningen overføres elektronisk af tandlægen, hvis de bruger systemet ”DentalSuite”
 • Der udbetales refusion hver mandag, og pengene indsættes direkte på NemKonto.

T 70204647, mail info@dansktandforsikring.dk

 

OK brændstof

Brændstof til erhverv med skarpe rabatter - til medlemmer af L&F

Levering direkte til hjemmetanken:
Rabat pr. 1.000 liter, ekskl. moms leveret i hjemmetank
Off Road Diesel 2.400 kr.
Landbrugsdiesel Plus Farvet 3.700 kr.
Transportdiesel 2.200 kr.
Fyringsolie 3.400 kr.

Priserne er opgivet ekskl. moms.

Når du bestiller til virksomhedens egen tank får du - udover gode rabatter - 24 timers kundeservice, rådgivning og lynhurtig levering fra dag til dag. 

 

OK Erhvervskort
Med et OK Erhvervskort får du en rabat på 1,32 kr. pr. liter ekskl. moms, hver gang du tanker (fratrækkes listeprisen). Rabatten får du på alle OK Truck Diesel-stationer.

Med OK Bestil-appen kan du bestille diesel og fyringsolie med ét enkelt swipe på mobilen. Nemmere bliver det ikke. Appen er gratis.

Du kan også bruge kortet på de over 700 almindelige OK tankstationer. Her tanker du til standerprisen, som altid er konkurrencedygtig. Med et OK Erhvervskort får du op til 30% billigere bilvask alle ugens dage, og langt de fleste af OK’s vaskehaller er endda svanemærkede.

OK har været leverandør til dansk landbrug i mere end 100 år og leverer alle de energiprodukter, der passer til det landbrug eller den virksomhed, du driver; f.eks. landbrugsdiesel, transportdiesel, off road diesel og fyringsolie. OK hjælper også gerne med el, naturgas og varmepumper.

 

Byggematerialer til håndværkerpris hos Brødrene A & O Johansen via AgroByg

Som aktivt medlem af Landbrug & Fødevarer har du mulighed for at købe AO’s sortiment til håndværkerpris. Du får samtidig professionel produktrådgivning.

Når du skal købe byggematerialer, kan du nemt og hurtigt optimere dine vareindkøb samtidig med, at du sparer penge.

Det er nemt at handle, og du sparer en masse tid på prissammenligninger, det har AgroByg på forhånd klaret. Der er forhandlet priser på 140.000 varer.

Opret dig på AgroBygs website og køb materialer i god kvalitet fra Brødrene A & O Johansens landsdækkende grossistkædes fulde varesortiment: El, VVS, klima, belysning, værktøj & maskiner, beslag, VA-spildevand og afløb, VAGA-forsyning samt byggematerialer (cvr-nummer påkrævet).

Du får:

Gratis oprettelse                       Engrospriser                                Nem levering

Stort sortiment                         God kvalitet                                 Kredit fra første dag

Alle lagerførte varer, der bestilles, leveres næste morgen på Landbrug & Fødevarers medlemmers ønskede adresse. ”Skaffevarer” leveres hurtigst muligt, og ved bestilling informeres om leveringstid. Der faktureres en energiomkostning på 59 kr. pr. levering.

Du kan få tilsendt medlemslink via din forening.

Har du brug for support kan du kontakte: AgroByg, Nina Sofie Sørensen, kontor@agrobyg.dk – T 93937222

Nu er der mulighed for at besøge Norge og nyde den storslåede natur både sommer og vinter.

DFDS tilbyder medlemmer af Landbrug & Fødevarer 10% medlemsrabat på MiniCruise og Transportrejser på alle ruter mellem Danmark og Norge.

Derudover vil vi via DFDS sitet løbende lægge gode tilbud op, som medlemmer kan benytte sig af.

Få link tilsendt via din forening.

OBS: Vi gør opmærksom på, at der tilføjes ETS-afgift (EU-miljøafgift) på bookinger med afrejse i 2024. Læs mere om EU’s miljøafgift ETS

 

Mobilløsning til landbruget 

Mobiltelefonen er et af vores vigtigste arbejdsredskaber om det gælder tale, sms’er eller dataregistrering.

Terra Connect tilbyder medlemmer attraktive priser på mobiltelefoni. 

Rabatkoden kan rekvireres hos din lokale forening

Falck

Medlemmer af Landbrug & Fødevarer kan få op til 15% rabat på abonnementer hos Falck. Det giver sikkerhed og tryghed i hverdagen.

Det er dumt at spare, når ejendommen og medarbejderne skal sikres mod de uheld, der desværre rammer oftere i landbruget end i andre erhverv. Førstehjælpskassen og brandmaterialet skal være på plads, og der skal være nogen, der kan finde ud af at håndtere det. Som medlem af Landbrug & Fødevarer kan du få 15% rabat på hele virksomhedens engagement hos Falck – også de private dækninger. Du skal blot indgå en 3-årig aftale og som minimum have et abonnement på enten Falck Brandmateriel, f.eks. brandslukkere eller Falck Førstehjælp, som består af en årlig plads på et førstehjælpskursus samt en førstehjælpskuffert. Så er det ikke så dumt at spare. Bemærk, rabatten trækkes fra Falcks listepriser ekskl. moms, og der er ikke rabat på abonnementer, der leveres via Falck Healthcare.

Bestil ved at ringe til Falck på T 70205450, husk at oplyse, at du er medlem af Landbrug & Fødevarer. 

 

LandbrugsInfo

LandbrugsInfo er Danmarks største landbrugsfaglige online vidensdatabase, og som medlem har du fri adgang. Du sparer 2.345 kr. om året

Er du aktivt medlem af en Landboforening, Familielandbrugsforening eller Fællesforening, så har du gratis adgang til LandbrugsInfo. Ikke-medlemmer betaler 2.345 kr. om året. Med LandbrugsInfo får du den nyeste landbrugsfaglige viden, prognoser og faglige vurderinger samt værktøjer og beregnere. Her finder du nyttig viden og værktøjer til at drive virksomhed. Året rundt publiceres den nyeste viden i form af forsøgsresultater, analyser, prognoser og faglige vurderinger. LandbrugsInfo er således et særdeles vigtigt værktøj til viden i landbrugssektoren.

Har du et aktivt medlemskab kan du logge ind med det samme login som til landmand.dk

Login på Landbrugsinfo eller                  

 

LandbrugsAvisen

Landbrugsavisen udkommer 51 uger om året, og er inkluderet i dit medlemskab hos Landbrug og Fødevarer (årsabonnement kr. 2.249).

Som medlem får du Landbrugsavisen leveret, og du har også adgang til E-Avisen både på din PC, tablet og telefon. LandbrugsAvisen er landbrugets største og suverænt mest læste medie i landbruget. Hvad enten du er interesseret i svin, kvæg, jordbrug, skovbrug eller energi, så vil du kunne læse om det i Landbrugsavisen. Hertil kommer vores stærke fokus på økonomi og politik. Som medlem får du også rabat på en lang række landbrugsfaglige magasiner. 

 

Pling er Danmarks største magasin-app spækket med populære danske og internationale magasiner.

Som medlem af Landbrug og Fødevarer tilbydes du eksklusivt 40% rabat helt uden binding. Du kan købe Pling til kun kr. 59/md mod en normalpris på kr. 99/md. Del Pling med familie og venner! 

KONTAKT DIN LOKALE FORENING OG FÅ TILSENDT RABATLINK TIL PLING


Med et abonnement på Pling får du ubegrænset adgang til mere end 1.000 magasiner og ugeblade fra hele verden. For blot at nævne nogle få:

Alle Aller Medias danske magasiners og ugeblade: Se & Hør, Familiejournalen, Ude & Hjemme, Søndag, Billed-Bladet, Femina, Spis Bedre, Klima- og Naturvenlig Have, Grill for Gourmeter, Dyrk i krukker, DIY i din have samt Farmer’s Weekly, Farm and Ranch Living, EcoBalance Lifestyle, Fauna Universal, Garden Gate, Good Organic Gardening, Grow Your Own, Guns, Guns & Ammo, Homes and Gardens, Fishing World, Alt om Have, DinVinGuide, Diesel World, Cyclist, Car …og mange andre.

 • Dyrk din interesse
 • Gå på opdagelse
 • Bliv opdateret på nyheder & trends fra hele verden
 • Følg dine favoritmagasiner og ugeblade 
 • Bogmærk og gem artikler i dit bibliotek
 • Skift mellem magasinformat (pdf) og mobiloptimeret læsning
 • Download magasiner og læs dem offline
 • Del med familie og venner på op til fem enheder
 • Læs på telefon, tablet og computer
Børn i halm - Aabent landbrug

Gårdbutik

Få hjælp til markedsføring af din gårdbutik og gårdsalg via Åbent Landbrug og bliv en del af landkortet på aabentlandbrug.dk

Landbrug og Fødevarer tilbyder via aabentlandbrug.dk at markedsføre medlemmernes gårdbutikker- og salg via de sociale medier og øvrige platforme. Hver gårdbutik og -salg får sin egen side på landkortet på aabentlandbrug.dk med info. om salg, åbningstider og øvrige relevante oplysninger. Vores ambition er at blive både landmændenes, fødevareproducenternes og de danske forbrugeres foretrukne platform i forhold til at finde gårdbutikker og -salg. Herudover laver vi pressearbejde, der understøtter fortællingen om gårdbutikker og -salg i Danmark.

 

Vi markedsfører dit salg af juletræer via de sociale medier og øvrige platforme. Hver juletræssælger får sin egen side på landkortet på aabentlandbrug.dk med info om salg, åbningstider og øvrige relevante oplysninger f.eks. link til egne salgskanaler (Facebook og hjemmeside).

Herudover laver vi pressearbejde, der understøtter fortællingen om juletræsproduktion i Danmark.

 

Tilmeld dig her, eller kontakt os via aabentlandbrug@lf.dk, hvis du har spørgsmål. 

Fordelsshop

Velkommen til Landbrug & Fødevarers fordelsshop

Nu har medlemmer af L&F endnu en mulighed for at få mere ud af medlemskabet.

I samarbejde med Borg & Bigum præsenterer vi L&F Fordelsshop. Her kan du købe designvarer inden for bl.a. interiør, lyd, rejse, køkken – naturligvis til yderst attraktive medlemspriser.

Nyt tilbud hver måned - specielt til L&Fs medlemmer

(log på med din mailadresse og den kode du har fået fra din forening eller din virksomhed)

L&F tilbyder i samarbejde med Billig Arbejdstøj 25% rabat på basisvarer og 5% på "fast lav pris & nedsatte varer"

Billig Arbejdstøj forhandler et stort udvalg af arbejdstøj til landmænd, som både er praktisk, slidstærkt og holder i mange år. Som landmand bruges størstedelen af arbejdsdagen udenfor og i forskellige arbejdssituationer og der forhandles derfor arbejdstøj til de forskellige årstider og ligeledes sikkerhedssko til forskellige arbejdssituationer.

Udover arbejdstøj og fodtøj forhandles også høreværn, knæpuder, værnemidler som sikkerhedshjelme og sikkerhedsbriller. Dette tilbehør er med til at at gøre arbejdsdagen mere sikker.

Billig Arbejdstøj er Danmarks største online udvalg af arbejdstøj fra kendte mærker som Mascot, Kansas, Snickers, Carhartt m.fl. til konkurrencedygtige priser. 

Det er også muligt at få påtrykt eller broderet et firmalogo på arbejdstøjet, så du viser, hvilket firma du repræsenterer. 

Billig Arbejdstøj forhandler også arbejdstøj til børn, da mange børn ønsker at spejle sig i de voksne. Udover at ligne de voksnes tøj, så er det praktisk, slidstærkt og kan holde til mange timers leg. 

Rabatkoden kan rekvireres hos din lokale forening. 

Betingelser: 

 • Rabatkoden må ikke udleveres til andre udenfor foreningen

Carglass er førende eksperter i reparation og udskiftning af bilglas. De kan hjælpe dig uanset hvilken glasskade din bil får. Flere end 97% af ruderne er altid tilgængelige på deres lager.

Det frarådes at køre med et stenslag i din bilrude, da et stenslag potentielt kan udvikle sig og skabe en farlig situation under din kørsel. Bestil derfor tid straks muligt - det er hurtigt og nemt.

Carglass tilbyder alle medlemmer af  Landbrug og Fødevarer:

1 stk. reparation af stenslag DKK 392,50 inkl. moms, efterfølgende pr. stk.: DKK 147,00 (Dog maks. 7 pr. rude) samt 25% rabat på materialer ved forrudeskift på et af deres værksteder.

Carglass har 28 værksteder i Danmark:

Aalborg, Albertslund, Esbjerg, Herning, Hillerød, Hjørring, Højbjerg, Holbæk, Holstebro, Kastrup, København NV, Køge, Kolding, Lyngby, Middelfart, Næstved, Nykøbing Falster, Odense S, Odense SV, Randers, Ringsted, Rødekro, Rødovre, Silkeborg, Slagelse, Tilst, Vejle Ø og Viborg.

Rabatkoden kan rekvireres hos din lokale forening

LOMAX tilbyder alt fra kontorartikler til møbler og elektronik:

Dansk virksomhed grundlagt i 1962. Hos Lomax er de ikke kun eksperter i kontorforsyning. De er totalleverandør til dansk erhvervsliv, og leverer alt hvad du og din virksomhed, har behov for. De forhandler alt indenfor kontorartiklerelektronikkontormøblerlagerudstyr og husholdning, og med mere end 35.000 forskellige varer i deres webshop, har du en unik mulighed for, at købe alt til virksomheden ét og samme sted (kun for medlemmer med et cvr.nummer).

Gå på opdagelse i alle aspekter af arbejdslivet og dagligdagen. 

LOMAX tilbyder bonusoptjening:

5% på Apple, Sonos, håndkøbsmedicin samt gaver

8% på elektronik, blæk & toner

12%  på alle andre varer

Bonus opspares i det kvartal, hvor faktureringen er sket og kan benyttes på køb i det efterfølgende kvartal, ubenyttet bonus bortfalder i det efterfølgende kvartal.

DKK 250 i rabat på første køb over DKK 1.000. For at indløse din rabat skal du blot indtaste medlemskoden under ’Indtast gave- /rabatkode’, når du handler på www.lomax.dk

Lomax tilbyder ekstra bonus direkte til hver bruger og har løbende ekstra gode tilbud.

Du bliver oprettet ved at tilmelde dig hos Lomax kundeservice, T 47368000.

Rabatkoden kan rekvireres hos din lokale forening

 

 

 

 

Ærlig smag frem for alt

Laudrup Vins passion drives i høj grad af at finde og formidle det originale, stedtypiske og ærlige i en vinverden, der ikke altid er, hvad den ligner: Jo mindre manipulation i vinhuset, desto mere skinner de lokale dyrkningsforhold igennem, og i Laudrup Vins optik hænger de bedste smagsoplevelser derfor sammen med et respektfuldt forhold til naturen og dens præmisser.

Den bedste vejledning

I har jeres helt egen konsulent og Sommelier tilknyttet i form af David Ekberg. David har arbejdet på nogle af landets bedste restauranter som f.eks. Søllerød Kro, Kommandanten, Kong Hans og Formel B. Han sætter en stor ære i at finde de helt rigtige vine, så de passer perfekt til netop din smag.

 • 30% på ikke nedsatte vine ved køb af minimum 12 flasker. (min. 6 af hver)
 • Gratis fragt
 • Personlig rådgivning og service: david.ekberg@laudrupvin.dk - T 23601373

 

 

Tivoli Friheden

Besøg Tivoli Friheden i hjertet af Aarhus og få sjov, hygge og action i en forlystelsespark, der byder på oplevelser for hele familien! Som aktivt medlem af L&F kan du få 20% rabat på entréen! 

Tivoli Friheden er Aarhus forlystelsespark, som ligger i gåafstand fra centrum i den smukke Marselisborg Skov. I Tivoli Friheden kan du, uanset om det er sommer, efterårsferie eller jul, få sus i maven i vilde rutsjebaner, opleve masser af forlystelser, boder, spil og legepladser. Her er masser af sjove og vilde forlystelser - uanset om du er til gys, grin, hygge eller action. Du kan også møde Pjerrot, der underholder de mindste, eller parkens egne maskotter Fru Frø og Hr. Kanin. Hen over sæsonen kan du også opleve forskellige events til både børn og voksne.

I juli måned er der udsigt ud over et hav af blomster - på Danmarks største blomsterfestival.

I vinterhalvåret kan du komme i julestemning, når Tivoli Friheden forvandler parken til et eventyrligt juleland med nisser, julemænd og masser af lys og julehygge.

Tilbuddet kan anvendes via en særlig rabatkode, som du får via din lokale forening.

Se Tivoli Frihedens åbningstider her.

Tilbuddet gælder for året 2023. 

Betingelser:

 • Billetterne kan ikke bruges til "Fed Fredag"
 • Billetterne må ikke videresælges
 • Rabatkoden må kun benyttes af ansatte og medlemmer 
 • Rabatkoden er kun gyldig ved online køb
 • Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter

Legoland

Medlemmer af Landbrug & Fødevarer får markant rabat på entrebilletten

Nyhed 2023: Oplev verdens første 1:1 LEGO Ferrari Monza SP1. Bygget i fuld størrelse - den første af sin slags i verden.

LEGOLAND i Billund åbnede i 1968 - nu er der 8 LEGOLAND parker i verden, som samlet har mere end 15 mio. gæster p.a.

Som medlem af L&F kan du få rabat på entrébilletten. Tilbuddet kan kun anvendes via brug af et særligt link, som du kan få hos den forening, du er medlem af.

Kan ikke kombineres med andre rabatter eller særtilbud.

Se åbningstider på legoland.dk

 

MCH

I Herning sørger MCH for at der er sport, kultur og underholdning på programmet året rundt.

Få oplevelser der er værd at køre efter i MCH. Kultur, sport og underholdning i Jyske Bank Boxen og Kongrescenteret i Herning lokker folk til fra alle egne af landet.

L&F har lavet en aftale med MCH om rabat på billetter til udvalgte events. Hold øje med mailboksen når der kommer nyt fra din lokale landbo- eller familielandbrugsforening. Måske er der et særligt godt tilbud på en festlig aften.

SIXT

SIXT tilbyde attraktive priser på alle typer biler, de opretter Kundenummer til Kreditkort betaling med loginkode til booking af biler direkte på Sixt.dk. Få koden via din forening.

Prisaftale:

DK fastpris 20% rabat på bil

DK fastpris 10% på varebil

USA 20% + Business insurance på bil

”rest of the world” 15% rabat på bil, forsikringer skal tilvælges

Hertz

Lej bilen hos Hertz og få flere fordele

Kontakt din forening, og få det særlige L&F aftalenummer, som du skal bruge når du booker.

 • Priserne er skruet ned og lejemålet inkluderer 175 km pr. døgn (normalt kun 100 km).
 • Priserne inkluderer desuden lovpligtige forsikringer.
 • Du bestiller direkte hos Hertz på tlf. 33179000. Se biltyper og priser her.
 • Kun via denne aftale: Gratis medlemskab af Hertz Gold Plus Rewards – her opretter du et medlemskab og kommer forrest i køen, når der skal udleveres nøgler.
 • Desuden op til 15% på leje i andre lande i Europa og op til 20% i USA.
 • Kan benyttes både af virksomheder og privatpersoner.

 

Rejsebureauet Let's do er et nyt bureau og en del af Aller Leisure og medlem af Rejsegarantifonden.

Let’s do tilbyder alle typer krydstogter i alle prisklasser.

          Rejser med varighed på 6 nætter og opefter

          Ovenstående gælder ikke ved kun Fly – Cruise

Bestilling kan ske over telefon på hverdage kl. 10 – 14 eller på mail travel@letsdo.dk

Se mere på: https://letsdo.dk/cruise/

Koden til de attraktive rejser fremgår på listen over medlemsfordele med koder og kan rekvireres i din forening.

Ole Chokolade (grundlagt i 1966) produceres i Kolding af de bedste råvarer – de benytter udelukkende certificerede kakaobønner, som giver den perfekte balance mellem kakaosmør og tørstoffer.
Generationers erfaring er deres pejlemærke, når de udvikler og forfiner varianterne af de tidløse klassikere - altid med et blik til marcipanens sødme, nougatens blødhed og chokoladens balance.  Smagen af Ole Chokolade er synonym med renhed. Marcipanen er smagen af Valencias søde mandler, nougatens base er perfekt ristede italienske hasselnødder og chokoladen den smagsmæssige balance, der smelter i munden.
Det er god kvalitet med stolte håndværksmæssige traditioner samt mulighed for flot og personlig indpakning, de har eget trykkeri, hvis man ønsker at få sit eget logo eller navn på.
 
Virksomheder med cvr.nr. får 30% på listepris.
Privatpersoner får 20% på listepris.

 

Rabatkoden kan rekvireres hos din lokale forening

 

For bestilling: T 75565533, mail info@olechokolade.dk

 

Slot Møbler i Lem blev grundlagt for ca. 100 år siden. I dag sælger de møbler og tæpper til boligen samt indretning til erhverv og feriehuse. De tilbyder professionel rådgivning indenfor kategorierne: Designmøbler, bolig interiør, opbevaring samt senge - både når det gælder erhverv og private hjem.
Hos Slot Møbler finder man et spændende univers kvalitetsmøbler, tæpper, belysning og tilbehør med et stort og imponerende udvalg fra de bedste danske og udenlandske designere og leverandører, bl.a.: Arne Jacobsen, Børge Mogensen, Charles & Ray Eames, Finn Juhl, Hans J. Wegner, Kay Bojesen, Mogens Lassen, Piet Hein, Poul Kjærholm og Space Copenhagen.
 
De tilbyder medlemmer af L&F 22% på ikke-nedsatte varer for køb over DKK 4.000 inkl. fri fragt til kantsten på alle brofaste øer.

Rabatkoden kan rekvireres hos din lokale forening

T 97341344, mail slot@slotmoebler.dk

Landbrug & Fødevarer har indgået prisaftaler med hoteller primært i Danmark, men også i Skandinavien:

Arp-Hansen/Wake-up, KolleKolle/Horisont, Scandic, Zleep, Alsik.

Kontakt din lokale forening for at få oplyst de respektive adgangskoder.

 

Historien om Skjoldenæsholm kan spores tilbage til 1348. Dengang stod der en anselig borg under Valdemar Atterdag ved Valsølille sø. Under Frederik II i 1567 blev borgen revet ned. Den oprindelige hovedgård er bygget af rentemester Müller i 1662. "Grevindefløjen", som kendes på bindingsværket og fundamentet af kampesten, er tilbage fra denne tid. I 1794 købte Anna Marie Bruun de Neergaard godset af Anna Joachimina Ahlefeldt og siden har Skjoldenæsholm været i familien Bruun de Neergaards eje. Skjoldenæsholm ligger i et natursmukt område på Sydsjælland. 

  

Kontakt: T 57538750, mail hotel@skj.dk

Audika høreapparater

Bedre hørelse, bedre livskvalitet

Tab af hørelse kan være til stor irritation og en hindring i mange aspekter af dagligdagen. Audika tror på, at med en forbedret hørelse kommer en forbedret livskvalitet, så derfor er deres mål at hjælpe så mange som muligt til at høre bedre. Derfor anvender dygtige hørespecialister den nyeste teknologi, når de tester hørelsen og udarbejder en løsning, der får selv de mindste lydnuancer tilbage i hverdagen.

Test dig selv, og prøv et diskret høreapparat helt gratis

På Audika's hjemmeside kan du tage en online høretest på kun 5 minutter. Den viser om du har et moderat, kraftigt eller intet høretab. Du kan også bestille en gratis høreprøve i et af hørecentrene, og når Audika har hjulpet dig med at finde den optimale løsning, kan du prøve høreapparterne helt gratis i 30 dage. Hvis du ikke er tilfreds med høreapparaterne, kan du levere dem tilbage. Det koster dig ikke noget, og der er ingen skjulte gebyrer.

Audika & Oticon

Audika Hørecenter er Danmarks største private kæde af Oticon-certificerede hørecentre med 28 butikker fordelt over det meste af Danmark - de tilbyder markedets bedste høreapparater og høreløsninger.

Priserne varierer bredt og vi kan tilbyde kunder høreapparater i alle priskategorier begyndende fra 500. kr. i egenbetaling.

Audika er et søsterselskab til danske Oticon. Det betyder at alle hørespecialister løbende efteruddannes af Oticons team af specialister.

Som medlem får du:

 • 10% i rabat på egenbetaling til medlemmer + en udvidet tryghedsordning*
 • Altid en gratis høreprøve
 • Grundig og individuel vejledning og rådgivning hos hørespecialister, som alle er uddannet i audiologi
 • Ved køb af høreapparater tilbydes fri service, dvs. gratis justeringer og tilpasninger, så ofte som der er behov for - i 4 år

*Den udvidede tryghedsordning dækker, hvis du taber eller uforsætligt ødelægger dine høreapparater.
  Gør du brug af garantien, vil du kun blive opkrævet et administrationsgebyr på 975 kr. pr. høreapparat, og der er 4 års garanti på Tryghedsordningen.  

Sådan gør du:

 • Kontakt Audika på T 70400200 og bestil tid til en gratis høreprøve.
 • Viser det sig, at du har et høretab, skal du kontakte din lokale Landbo-, Fælles- eller Familielandbrugsforening, hvor du vil få udleveret rekvisitionsseddel.
 • Rekvisitionssedlen medbringes til høreprøven i dit lokale Audika hørecenter. Dokumentation udfyldes i butikken og bliver dernæst scannet ind i din kundejournal.
 • Ved køb af høreapparat gives 10% rabat samt tryghedsordning.

Se yderligere detaljer på rekvisitionssedlen.

Thiele

Danmarks største udvalg af de nyeste mærkevarer.

Som medlem af Landbrug & Fødevarer tilbydes du:

 • 25% rabat på briller med styrkeglas
 • 50% rabat på brille nr. 2 (den billigste), når brillerne købes samtidig

Du får også:

 • 25% rabat på solbriller
 • 10% rabat på synskorrigerede laseroperationer samt grå stær operationer

Tilbuddet er personligt og kan ikke deles af flere eller kombineres med andre tilbud eller rabatter. Gælder ikke fast lavpris og juniorbriller.

Thiele er Kongelig Hofleverandør og har i over 200 år sat en ære i at levere høj kvalitet med den bedste service.

Hos Thiele finder du det største udvalg af designerbriller. Thiele samarbejder med nogle af verdens dygtigste brilledesignere og i Thieles butikker vil du finde briller og solbriller fra modehuse som Gucci, Saint Laurent, Tom Ford, Zadig & Voltaire, Mulberry, Nina Ricci, Persol, Armani, Boss, Ray-Ban med flere.

For at gøre brug af rabataftalen, bedes du medbringe en rekvisition som udleveres hos din lokale landboforening.

Se yderligere på hjemmesiderne www.thiele.dk og www.scandinavianeyecenter.com.

L&F tilbyder rabat på OfficeFit 

Vil du hjælpe dine kollegaer med at forblive sunde og få mere bevægelse på arbejdspladsen?

OfficeFit er et firma der leverer bl.a. kontorcykler og gåbånd, så man har mulighed for at træne samtidig med, at man laver administrativt arbejde.

Træningen kan enten bestå af, at man sidder på sin kontorcykel ved skrivebordet eller at man går på gåbåndet - også ved skrivebordet.

Der er vedhæftet 2 tilbud fra OfficeFit:

OfficeFit er kendt for deres træningskoncept til mange virksomheder, hvor de kommer ud og leverer en virksomhedspakke bestående af gåbånd, kontorcykler samt træningselastikker m.m., så man som virksomhed kan fremme sundheden blandt medarbejdere via træning ved skrivebordet.

De har haft stor succes med deres koncept hos virksomheder og dette tilbud er således et skræddersyet koncept til medlemmer af Landbrug & Fødevarer, som giver mulighed for, at man som medlem kan vælge enten gåbånd eller kontorcykel og samtidig få støtte til en god opstart og den løbende træning via live sessions og OfficeFit app´en.

Der er via app´en mulighed for at lave konkurrencer hvor man dystre mod hinanden hvem der først når til Paris som et virtuelt Team Rynkeby 😊

Betingelser: 

 • Rabatkoden må ikke udleveres til andre udenfor foreningen

Fitshop – 8% på alt og mellem 15-35% på udvalgte skræddersyede pakker

Rabatten fås ved at kontakte nedenstående, og oplys samtidig hvilken forening du er tilknyttet.

Ring 38281080, mail kbh@fitshop.dk eller kom forbi showroom/butikken på Frederikssundsvej 316, København NV.

8% gives til det, der findes på webshoppen/i butikken (dog ikke mærket Concept 2). Webshoppen kan tilgås her.

De 15-35% kan opnås ved at købe et af de skræddersyede tilbud. 


Tilbud 1:

Cardiostrong BX70i - professionel motionscykle med Bluetooth. Kør rigtig ruter via din smartphone eller tablet. Du kan køre mod andre, køre rigtig tour-ruter og mange flere ting. Se den her

Pro cykel med 10 kg svinghjul, brugervægt 150 kg, tablet holder og induktionsmagnet modstand. Så den er helt lydløs.

Normalpris DKK 9.600, medlemspris DKK 7.900.


Tilbud 2:

Kompakt og lækker motionscykel fra tyske Cardiostrong. Moderne design, stort display og masser af grebsmuligheder. Pro cykel der holder til at blive brugt og som står hos mange fysioterapeuter og fitnesscentre.

Se den her.

Normalpris DKK 6.406, medlemspris DKK 5.299.


Tilbud 3:

Indoor Spinbike med display/skærm så du kan se puls, speed, km, kalorier og tid. Cyklen kommer med kombi-pedaler, så du både kan have klik-sko eller normale kondisko på.

Den kører på batteri dvs. den er ledningsfri. Tungt 20 kg svinghjul og masser lækre detaljer.

Se den her.

Normalpris DKK 6.245, medlemspris DKK 4.999.

Tilbud 4:

Fremtidens crosstrainer: Se den ud her

Cardiostrong EX60 Touch. Kører rigtige virtuelle ruter via kinomap eller en af de mange andre apps. Cross-traineren har indbygget skærm/computer - du skal bare sørge for WiFi og så er det ellers bare at træne derud af med en robust og professionel Cross-trainer. 2 svinghjul, tabletholder og masser af grebsmuligheder.

Normalpris DKK 10.934, medlemspris DKK 8.599. 


Tilbud 5:

Nyt løbebånd. Se det her

Normalpris: DKK 8.010, medlemspris DKK 6.899. 

 

Tilbud 6:

Stor professionel fitnesscenter løbebånd, med ekstra bred løbeflade, kraftig motor.

Se det her

Normalpris DKK 18.432, medlemspris DKK 14.999.

 

Tilbud 7:

Professionel romaskine fra tyske Taurus. Stor, robust romaskine, hvor der virkelig kan komme modstand på. Den kan foldes sammen på midten. Har farveskærm og masser af programmer.

Se den her

Normalpris DKK 9.613, medlemspris DKK 7.995.

 

Tilbud 8:

Designer romaskiner i træ med vandmodstand. Oplev utrolig lækker ro-følelse, som er meget tæt på virkeligheden i at ro ude på vandet. Kan stå op, når den ikke bruges.

Klik på linket for at se den her

Normal pris DKK 9.371, medlemspris DKK 8.499. 

Tilbud 9:

Tysk multimaskine - her kan du træne hele kroppen.

Den kan ses her

Normalpris DKK 8.589, medlemspris DKK 6.999. 

Foto: Signe Nygaard Pedersen

Åbent Axelborg

Kom og oplev Axelborg - se og hør, hvad dine kontingentkroner bruges på

Oplev Axelborg og hør om de mange forskellige ting, som vi arbejder med i Landbrug & Fødevarer. Er I en gruppe, som ønsker at besøge Landbrug og Fødevarer, er I velkomne til at kontakte Anders Søgaard på ans@lf.dk eller T 27245745. Vi dedikerer dagen til jer, der som medlemmer drives af nysgerrighed og interesse for, hvordan medarbejderne på Axelborg hver dag arbejder med jeres erhverv både politisk og over for samfundet. Det er vores håb, at dagen kan være med til at mindske afstanden mellem vores medlemmer og Landbrug og Fødevarer på Axelborg samt give medlemmerne et indblik i arbejdet på Axelborg. Det giver medlemmer, formandskab og medarbejdere lejlighed til at mødes og tale sammen.

Hvem kan få rabat?

Du kan benytte Landbrug & Fødevarers medlemsfordele, hvis du har et aktivt medlemskab af en landbo- eller familielandbrugsforening eller hvis du er virksomhedsmedlem.

De fleste medlemsfordele er tilgængelige for begge typer medlemmer, men der er dog undtagelser. F.eks. kan virksomhedsmedlemmer ikke tegne gruppelivsordning.

Kontakt Lisbet Aasager Heininge, hvis du har spørgsmål til medlemsfordelene 24 62 30 63 eller lahe@lf.dk

Hvor meget kan man spare?

Jo flere fordele du benytter, jo mere sparer du! På nogle fordele op til 50%.

Hvis f.eks. en familie med 2 voksne og 2 børn under 24 år benytter alle fordelene, så kan de spare mellem 20.000 og 30.000 kr. om året. Så er kontingentet hurtigt tjent ind.