Vi bruger Cookies

Ved at benytte lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik
Læs mere om cookiepolitik

Invitation til workshop om okse- og kalvekøds betydning for ernæring og miljø

Oksekød udfordres i stigende grad særligt i forhold til klimapåvirkning og som den helt store bæredygtighedssynder, og samtidig diskuteres ernæringsaspektet i forhold til vores kost og kostmønstre. Ofte ses udokumenterede påstande om oksekødets rolle i forhold til bæredygtighed, klima og sundhed. Vi mangler viden og metoder herfor.

Landbrug & Fødevarer inviterer til en tematime d.13/12 kl. 12, hvor samspillet mellem oksekød i danskernes kost og oksekødets betydning for miljø drøftes.

Sammen med to førende universiteter, Aarhus Universitet og Danmarks Tekniske Universitet, har vi sat os for at se nærmere på sammenhængen og få skabt faglig viden, som erhvervet kan bruge i den offentlige oksekødsdebat.

Tilmelding til workshoppen pr. mail til ssmi@lf.dk

Programmet for workshoppen kan ses her