Vi bruger Cookies

Ved at benytte lf.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik
Læs mere om cookiepolitik

Invitation til tematime: Oksekød og kostmønstre i bæredygtighedsdebatten

Oksekød kommer tit under beskydning som den helt store bæredygtighedssynder. Udokumenterede påstande om oksekødets rolle i forhold til sundhed og sygdom og bæredygtighed lever i bedste velgående. Men vi mangler viden!

Landbrug & Fødevarer inviterer til en tematime d.8/6, hvor vi skal se nærmere på samspillet mellem oksekød i danskernes kost og oksekødets bæredygtighed. 
Sammen med to førende universiteter, Aarhus Universitet og Danmarks Tekniske Universitet, har vi sat os for at se nærmere på sammenhængen og få skabt faglig viden, som erhvervet kan bruge i den offentlige oksekødsdebat.

Tilmeld dig workshop ved henvendelse via mail til Sofie Svarre Mikkelsen på ssmi@lf.dk

Se invitationen her.