Eksportrådgivning til Landbrugs- og fødevarevirksomheder

Landbrug & Fødevarer har en række tilbud til virksomheder, der enten skal i gang med at eksportere eller allerede har eksisterende eksport til de internationale markeder. Læs mere om vores tilbud på eksportrådgivning under de enkelte emner.

LF Rådgivning Jura & Skat: Vi skaber klarhed

Vores hold af erfarne specialister er eksperter i skat, moms, familie- og erhvervsjura.

Politisk interessevaretagelse - nationalt og regionalt

Vi har et stærkt og bredt netværk til det politiske system og myndighederne – nationalt såvel som regionalt. Som erhvervsorganisation bliver vi hørt. Både i kraft af vores tyngde og vores faglighed.

Eksportnetværk - internationale netværk, viden & fora

Landbrug & Fødevarer faciliterer mange forskellige fora og eksportnetværk. Find inspiration og idéer, gode råd og værdifulde kontakter. Se alle netværk her!

Markedsanalyser & Consumer Insights

Står du og mangler viden om dine forbrugere? Ser du nedgang i et bestemt marked? Ønsker du at kende mere til de fremtidige fødevaretrends? Vi har en afdeling, der fokuserer på markedsanalyser og consumer insights, som kan hjælpe medlemmer og kunder på konsulentbasis.

Ansøg om oprindelsescertifikater her

Ansøg her og kom hurtigt videre - vores certifikatservice hjælper både medlemmer og ikke-medlemmer, så man på en nem og hurtig måde kan få oprindelsescertifikater efter de anvisninger, som lovgivningen foreskriver.