Foto: Landbrug & Fødevarer

Asien-netværk (fødevarer) - udnyt vækstmulighederne

Skal jeres virksomhed lære af andre danske virksomheders årelange erfaringer med eksport til de asiatiske markeder?

Hos Landbrug & Fødevarers Asien-netværk kan jeres virksomhed få inspiration og idéer, gode råd, værdifulde kontakter og adgang til professionel rådgivning hos Landbrug & Fødevarers eksperter på området.

Hvad findes der af muligheder og ikke mindst udfordringer, når man skal ind til de store markeder i øst? Hvad sker der i detailsektoren, og hvem har allerede etableret sig? 

Landbrug & Fødevarers eksportnetværk giver små og mellemstore fødevareeksporterende virksomheder en unik viden om, hvad der skal til for at udnytte mulighederne i Asien til fulde. Lær af andres erfaringer og få inspiration, gode råd og kvalificeret vejledning. 

Som medlem af Asien-netværket får jeres virksomhed bl.a. følgende fordele:

 • Best-practice og opdateret viden fra eksperter og kolleger i fødevarebranchen
 • Netværk og kontakter til kolleger, rådgivere og kundeemner, herunder med mulighed for leads
 • Mulighed for indflydelse på netværkets målrettede, fælles markedsaktiviteter
 • Adgang til Landbrug & Fødevarers ydelser, også som ikke-medlem af Landbrug & Fødevarer – mod betaling

Helt konkret betyder det aktiviteter såsom:

 • Fysiske netværksmøder
  Her kan I møde de andre virksomheder i netværket og sparre.
  • Site visits
   Flere aktuelle virksomheder i netværket vil invitere jer inden for på produktionen og fortælle om deres erfaringer. Her vil der bl.a. blive sat fokus på first hand-oplevelser fra de udfordringer og muligheder virksomhederne selv har løst i deres indtræden på de forskellige asiatiske markeder og med mulighed for at stille spørgsmål.
 • Messer
  Via netværket vil I blive gjort opmærksomme på relevante messer. Hertil vil I også blive klædt godt på til messerne med uddybende præsentationer, skræddersyet til opgaven.
 • Fælles markedsaktiviteter
  Som medlem af Asien-netværket får jeres virksomhed stor medbestemmelse i hvilke aktiviteter og markeder, der har interesse. Herudover vil I i forbindelse med fremstød og lignende aktiviteter blive klædt på gennem forbederelsesmoduler. Her vil I typisk opnå indsigt i markederne og markedsanalyser fra oplægsholderne.
 • Webinarer
  Webinarer afholdt i netværket spænder bredt og vil belyse de spørgsmål medlemmerne af netværket har. Webinarerne bliver udformet og arrangeret af Landbrug & Fødevarer på baggrund af de interesseområder medlemmer af Asien-netværket har. Det kan være alt fra markedstal, relevante interessenter, udviklinger, som er værd at holde øje med til lovgivning og regulering – naturligvis ed eksperter inden for områderne på tværs af det private og offentlige. 
  (Alternativ til fysiske møder – særligt under COVID-19. Kan i fremtiden også supplere fysiske møder) 

Pris for medlemskab af Landbrug & Fødevarers Asien-eksportnetværk for fødevarer:

 • Medlemmer af Landbrug & Fødevarer, 2.500 kr.
 • Ikke-medlemmer af Landbrug & Fødevarer , 5.000 kr.
  (Medlemskab gælder for ét år ad gangen og løber fra indmeldelsesdato)

For tilmelding til netværket eller yderligere information sker henvendelse til chefkonsulent Jens Ring eller chefkonsulent Peter Michael Heller. For henvendelser vedrørende konkrete markedsudviklingsaktiviteter (fx fremstød) kan kontakt ske til Peter Michael Heller.

Kontaktinformation findes til højre på denne side.

Jens Ring

Peter Michael Heller