Lån en økoudstilling af Landbrug & Fødevarer

Landbrug & Fødevarer sender om kort tid en lille udstilling om økologi rundt i landet i anledning af økomærkets 25 års jubilæum. Det er gratis at låne udstillingen.

I 2015 fejrer Danmark Ø-mærkets 25 års fødselsdag. 98 pct. af befolkningen kender Ø-mærket, men færre ved, hvad det lille røde mærke helt konkret betyder.

Landbrug & Fødevarer har derfor lavet en lille udstilling, Stemplet med Ø, der på seks plancher fortæller om økologien i Danmark og hvordan økologien har udviklet sig.

- Vi fortæller, hvad økologien gemmer på af værdier for mennesker, dyr og natur. Da det er en lille udstilling, kan den vises de fleste steder, for eksempel på biblioteker, i kulturhuse, på uddannelsesinstitutioner og i landbocentre, siger chefkonsulent Hanne Børsch fra Landbrug & Fødevarer.

Udstillingen er lavet på roll-ups, der er lette at stille op og tage ned. Du behøver blot 6 meter i en hall, en gang eller lignende, hvor mennesker færdes. Det er gratis at låne udstillingen, og den kan lånes i 2 til 4 uger.

Udstillingen er klar til udlån fra mandag den 16. marts 2015 (uge 12).

Seneste nyt fra lf.dk