L&F’s forbrugersite Voresmad.dk har masser af opskrifter, tips og vejledning til tilberedning mv. L&F’s site Foodculture.dk skriver nyheder, analyser og perspektiv om fødevarer. Spor.dk giver masser af forslag til gode vandreture i områder, der normalt ikke er tilgængelige for offentligheden.
Landbrug & Fødevarer er med i Saltpartnerskabet, Måltidspartnerskabet, Fuldkornspartnerskabet og Forum for Underernæring, som L&F desuden er sekretariat for.
På Madskolerne lærer børn at lave god, sund mad, de dyrker motion og de besøger fødevareproducenter.
Landbrug & Fødevarer har også fokus på de mad- og ernæringsprofessionelle. Dvs. de der rådgiver om ernæring, de der producerer mad til andre, samt de der underviser og uddanner indenfor mad og ernæring.
Madkundskabsforum.dk er målrettet grundskolen med viden, materialer og tilbud til madkundskabslærere. Skole.lf.dk er målrettet grundskolen og ungdomsuddannelserne med undervisningsmaterialer, tilbud om gårdbesøg mv. Skolemaelk.dk står bag skolemælksordningen.
Der er behov for en række indsatser både målrettet almindelige forbruger, børn og ældre, fastslår L&F i sin politik for sundhed og mad. Mejeribrugets Forskningsfond støtter en lang række forskningsprojekter inden for sundhed og ernæring.
Landbrug & Fødevarer huser sekretariatet for Forum for Underernæring, som Dansk Selskab for Klinisk Ernæring, Kost & Ernæringsforbundet og Landbrug & Fødevarer står bag.
Her kan du se nogle af de landmænd, der leverer råvarer til de danske gourmetrestauranter. Partnerskabet mellem de danske landmænd og kokke er i sandhed indbegrebet af udtrykket "fra jord til bord" og et udtryk for de tårnhøje ambitioner og køkkenkompetencer vi har i Danmark.