Forbrugere

L&F’s forbrugersite Voresmad.dk har masser af opskrifter, tips og vejledning til tilberedning mv. og Spor.dk giver en lang række forslag til gode vandreture i områder, der normalt ikke er tilgængelige for offentligheden.

 

Voresmad.dk

Landbrug & Fødevarers forbrugersite Voresmad.dk har masser af opskrifter, tips og vejledning til tilberedning mv. Alle retter er udviklet med fokus på smagsoplevelsen og fremgangsmåden, der skal være så ligetil som mulig og uden brug af unødvendige ingredienser.

Energifordelingen i opskrifterne er beregnet, hvilket er en hjælp, hvis du vil holde den slanke linje.

Der er opskrifter på retter inden for flere kategorier, bl.a. sund hverdagsmad, slankeretter, 6 om dagen, børnemad og festmad.

 

SPOR

SPOR er vandrestier, der giver alle interesserede mulighed for at opleve sider af den danske natur, som ellers ikke er tilgængelig for offentligheden.

 

Projektet har til formål at forbedre befolkningens muligheder for på vandreture at opleve den danske natur på egen hånd. Sporene bliver lavet på baggrund af en frivillig aftale med lodsejerne, som etablerer vandrestier på deres jord. Et spor kan gå igennem marker, skove, enge og mange andre naturtyper.

Ordet ”Landskab” skal således forstås i bred forstand.