Tidspunkt

24.10.2024

Økologisektionens Årsmøde 2024

Landbrug & Fødevarers Økologisektion holder årsmøde d. 24. oktober hos Axel Månsson i Brande.

Kom og hør, hvad økologisektionen arbejder med politisk og vær med til at bestemme, hvem der skal tegne L&F’s økologipolitiske linje, når der er valg til bestyrelsen. I løbet af dagen zoomer vi ind på det regenerative landbrug, der på kort tid har fået stor opmærksomhed og er på alles læber, som en af løsningerne, når det gælder fremtidens grønne landbrug. Men der er endnu ingen fast definition af, hvad regenerativt landbrug er, og hvor økologien står i forhold til den regenerative dagsorden: Er regenerativt landbrug med eller uden pesticider, jordbearbejdning, biogasgylle og er husdyr et must? Vi inviterer fageksperter, markedet og organisationer indenfor, så vi i fællesskab kan blive klogere på emnet.

Derudover byder dagen også på oplæg fra minister Jeppe Bruus om de politiske prioriteringer for økologisk landbrug, kåring af årets Økoelev 2024 og rundvisning hos Axel Månsson A/S, en af Danmarks førende producenter af økologiske grøntsager og æg.

Glæd dig til en dag, hvor du bliver meget klogere på den regenerative dagsorden, kan netværke med kollegaer fra hele landet, samt få et indblik i Axel Månssons A/S innovative bedrift.