Tidspunkt
26.11.2025, Kl. 07:00 - 09:00
Morning Masterclass i Agro Food Park
Få fem vigtige indsigter om økologisk fødevareproduktion, når vi inviterer til Morning Masterclass.
Vi starter med økologiske morgenmads-snacks kl. 6.45, efterfulgt af fem oplæg (på engelsk):
- Markedsudvikling og forbrugere – i lyset af det røde Ø’s 35-års jubilæum ved Markedschef Birgitte Jørgensen, Økologisk Landsforening
- Økologisk produktion med særligt fokus på mejeri ved Chefkonsulent (Økologi) Ejvind Pedersen, Landbrug & Fødevarer
- Økologisk innovation – eller innovation på økologisk vis ved CEO Kirsten Holst Sørensen, ICOEL
- 35 år med det danske økologimærke: Friland – fra pioner til markedsleder ved CEO Svend Schou Borch, Friland A/S
- Økologisk udvikling i vores kantiner ved Kundechef Søren Malberg, Compass Group Danmark
Kl. 9.00-9.30: Tid til at netværke
Deltagelse er gratis. Husk at tilmelde dig, det gør du ved at sende en mail til Søren Madsen på srma@agrofoodpark.dk