– Vi er ærgerlige over, at man i USA vil bruge told som et redskab, for vi tror på regelbaseret international handel som et redskab til at gøre alle rigere, siger Flemming Nør-Pedersen, viceadministrerende direktør i Landbrug & Fødevarer.
De danske fødevarevirksomheder har hele verden som sit marked og USA udgør i dag 3,7 procent af eksporten.
– Der er ingen tvivl om, at pludselige toldforhøjelser vil udfordre dansk eksport og danske virksomheder, men vi handler først og fremmest med vores europæiske naboer og på det indre marked. Derudover har vi hele tiden fokus på at udvikle nye eksportmarkeder og det er netop for at kunne være agile i en verden, der hurtigt forandrer sig, siger Flemming Nør-Pedersen.
Her er de nominerede til Årets ret-kokkekonkurrencerne
Det er strømmet ind med indstillinger fra hele landet til dette års kokkekonkurrencer, Årets ret med gris og Årets ret med ost, og nu er de nominerede fundet.
Uffe Kristiansen har ikke bare ét, men snart to minivådområder på sine marker ved Hedensted. For ham handler det om at gøre noget for miljøet og tage ansvar.
Danmark visionære kokke samledes til Grønt Kokketræf 2025 for at demonstrere, hvordan det grønne køkken kan inspirere branchen til at udvikle smagsoplevelser.
Mejeriprisen er en hyldest til de kæder, der formår at udvikle mejeriafdelinger og skabe salg og kundeoplevelser, der rækker ud over den klassiske mejerihylde.
I et stærkt felt af dygtige slagtermestre på tværs af kategorierne Supermarked/Hypermarked og Privatslagter, kunne de bedste i faget lade sig hylde som vindere.