Nyheder - 2020

December

21. dec 2020
En ny undersøgelse viser, at 70 procent af danskerne køber økologiske fødevarer, når de skal handle ind til julebordet.
15. dec 2020
Jagten på det perfekte, symmetriske juletræ fylder mere i år end sidste år. Det viser en ny undersøgelse fra Landbrug & Fødevarer. Her svarer over hele 55 pct. af danskerne, at juletræets symmetriske udsende er vigtigt, når de skal vælge juletræ. Det er signifikant flere end sidste år, hvor kun 38 pct. svarede det samme.
15. dec 2020
Fødevareklyngens eksport rettede sig hen over sommeren i takt med at smitten aftog og restriktionerne blev fjernet. I september var eksporten endda lidt højere end i samme måned sidste år. Men lukkede eksportmarkeder og en svækket foodserviceindustri sætter sine spor.
08. dec 2020
Danmark fastholder sin position som et stærkt økologiland. Eksporttallene fra 2019, som netop er offentliggjort, viser, at eksporten af økologiske varer steg i 2019 og endte med et resultat på tre mia. kroner. Det betyder, at den økologiske eksport er næsten fordoblet på fem år. Verden har dog forandret sig meget i 2020, hvor corona-virus har domineret verdensmarkedet.
07. dec 2020
Det juridiske spor i sagen om skærpede efterafgrødekrav skal forfølges ved at finde de hårdest ramte bedrifter. Det sker lige nu i samarbejde mellem Landbrug & Fødevarer og foreningerne.
02. dec 2020
Nye initiativer er vigtige og nødvendige, ikke mindst for agroindustrien, som typisk eksporterer en meget stor del af omsætningen.
02. dec 2020
Det går stærkt i Agro Food Park for tiden. Efterspørgslen på at blive en del af netværket er nu så stor, at Agro Food Park i begyndelsen af det nye år påbegynder opførelsen af endnu en bygning som skal skabe rammer for endnu flere virksomheder og medarbejdere i Agro Food Park, som i dag består af 80 virksomheder og mere end 1200 medarbejdere, som arbejder inden for fødevaresektoren.
01. dec 2020
Ny økonomisk prognose fra Landbrug & Fødevarer viser, at der er lys for enden af tunnelen. Næste år forventes økonomien at bedres i takt med at foråret og vaccinen kommer. Genopretningen af den indenlandske økonomi ventes at gå væsentligt hurtigere end efter finanskrisen. For fødevarevirksomhederne forventes øget efterspørgsel og stigende priser i løbet af 2021. Der er fortsat udsigt til lave renter i lang tid. Dog forventes en gradvist stejlere rentekurve.

November

30. nov 2020
Fem kokke fra prominente restauranter over hele landet har været med i opløbet om at vinde prisen ’Årets Ret med Gris 2020’. Her til aften blev spændingen endelig udløst, da Daniel McBurnie fra restaurant Lyst i Vejle blev udråbt som vinder af den fornemme pris. McBurnies vinderret med gris - der tager udgangspunkt i krogmodnet filet skåret til store, tykke koteletter - var en stor smagsoplevelse, mener juryen.
28. nov 2020
Søren Søndergaard mødte lørdag den nye minister for fødevarer, landbrug og fiskeri Rasmus Prehn ved et bedriftsbesøg i Vendsyssel. L&F-formanden opfordrer til at tage erhvervet med på råd om egne forhold for at sikre stærke landdistrikter.
26. nov 2020
Landbrug & Fødevarers formand og statsminister Mette Frederiksen mødtes torsdag hos nordjysk landmand til snak om nutid og fremtid for landbruget.
24. nov 2020
Det er positivt, at der nu sættes gang i en klimatilpasningsindsats, men ambitioner og tempo skal være højere. Risikoen for store oversvømmelser er hele tiden til stede.
22. nov 2020
Venstre ønsker flere midler til udtagning af jord og fokus på udvikling af landdistrikterne i finansloven. Det vækker tilfredshed hos Landbrug & Fødevarers administrerende direktør.
19. nov 2020
Den nuværende stigning i smittetallene og indførelsen af hårdere restriktioner i Europa, herunder nedlukning af restauranter mv. medfører et fornyet pres på de globale fødevarepriser.
14. nov 2020
Den ambitiøse udmelding fra formand Jakob Ellemann-Jensen på Venstres landsmøde glæder Landbrug & Fødevarer, der også er tilfreds med ambitionen om flere midler til grøn forskning og permanent forskningsfradrag på 130 procent.
11. nov 2020
I otte år har debatten flydt livligt og i bedste højskoletradition på Martins Merrild Facebook-profil hos Landbrug & Fødevarer. Hans sidste dag som formand blev også den mest groteske, han har oplevet i sit landmandsliv.
11. nov 2020
Beslutningen om at afvikle pelsdyrerhvervet i Danmark vil give anledning til, at der forsvinder 5.500 arbejdspladser i Danmark.
11. nov 2020
Ny måling indikerer, at virksomhedernes nye ordrer og eksport nu påvirkes af bølge to med nedlukning af foodservice på en række vigtige eksportmarkeder.
11. nov 2020
Landbruget, vegetarisk forening og en grøn tænketank vil sammen bane vejen for flere danske plantebaserede fødevarer. Med den rette infrastruktur tror de på, at Danmark kan blive en stormagt på det plantebaserede fødevaremarked - og dermed tilføje endnu et ben til den danske styrkeposition inden for fødevarer af høj kvalitet.
09. nov 2020
Charlotte og Jesper Gosvig er årets modtagere af Landbrugets Arbejdsmiljøpris. De får den for at arbejde efter en grundfilosofi om, at der skal være rart at være på bedriften, uanset hvor man kommer fra, og hvad man kommer med.
06. nov 2020
Tyskland er et af de største og vigtigste eksportmarkeder for Danmark. I en ny undersøgelse stiller Landbrug & Fødevarer derfor skarpt på de tyske forbrugere, for at kortlægge deres adfærd. Den viser bl.a. stor bekymring for både klimaændringer og madspild.
06. nov 2020
Kina er på listen over Danmarks største eksportmarkeder. I ny analyse stiller Landbrug & Fødevarers skarpt på de kinesiske forbrugere, for at undersøge deres adfærd og holdninger i relation til fødevarer samt deres syn på emner som klima og bæredygtighed.
04. nov 2020
De danske landmænd har netop valgt 40-årige Søren Søndergaard som deres nye formand. Han afløser Martin Merrild, der forlader posten efter otte år. Søren Søndergaard blev valgt uden modkandidat.
04. nov 2020
Årets vinder har arbejdet målrettet på at blive landmand og har via flid og satsninger nået sit mål om få tag over hovedet på sin egen bedrift. Og så har han frem for alt en evne til at tænke nyt, lyder baggrunden for, at Andreas Østergaard vinder Årets Unge Landmand 2020.
04. nov 2020
Regeringen og myndighederne har besluttet at lukke den hæderkronede danske minkproduktion.
02. nov 2020
Martin Merrild melder afbud til onsdagens delegeretmøde i Landbrug & Fødevarer. Det sker fordi Landbrug & Fødevarers formand gennem otte år er testet positiv for COVID-19.

Oktober

02. nov 2020
I en ny måling siger et markant flertal af danskerne, at en ny CO2-afgift ikke må skævvride Danmark regionalt. Det er der dog en overhængende risiko for, viser en analyse fra Landdistrikternes Fællesråd og Landbrug & Fødevarer. Derfor anbefaler de to organisationer nu, at de eksisterende krav til en grøn skattereform bliver suppleret med et princip om regional balance.
30. okt 2020
Fredag offentliggjorde et samlet Folketing fordelingen af de ca. 3,1 milliarder kroner fra Forskningsreserven. Aftalen indeholder mange gode tiltag, der kan sætte yderligere skub i den grønne omstilling af landbruget mener adm. direktør i Landbrug & Fødevarer, Anne Lawaetz Arhnung.
22. okt 2020
Der var fire bestyrelsesmedlemmer på valg ved Økologisektionens årsmøde.
22. okt 2020
Prisen for årets økoelev blev uddelt i forbindelse med Økologisektionens årsmøde torsdag den 22. oktober. Førstepladsen gik til 45-årige Lise-Lotte Hjorth Laursen fra Asmildkloster Landbrugsskole ved Viborg.
21. okt 2020
Årsmødet i Landbrug & Fødevarers Økologisektion bliver afholdt torsdag den 22. oktober på Asmildkloster Landbrugsskole. Omdrejningspunktet er i år udviklingen af danske proteiner.
20. okt 2020
Genopretningen af dansk økonomi vil ske forholdsvis hurtigt, skriver Formandskabet for Det økonomiske Råd i den halvårlige vismandsrapport der netop er offentliggjort. Landbrug & Fødevarer vurderer, at genopretningen af økonomien vil gå langsommere end formandskabet forventer.
08. okt 2020
Fødevareklyngen ser gode muligheder i regeringens netop offentliggjorte eksportpakke. Der er fortsat brug for indsats for eksporterhvervene, og hurtig implementering af de nye initiativer er vigtig, lyder vurderingen.
05. okt 2020
I toppen af Vendsyssel i Uggerby ved Hjørring bor Erik og Irene Rasmussen på gården ”Håbet”. De modtager Familie Landbrugets Initiativpris 2020 for deres landmandskab, hvor de inddrager unge mennesker med særlige udfordringer i driften på gården.
01. okt 2020
Godt 500 børn og 200 frivillige er tilmeldt ’3 dage med Madskoler’ i efterårsferien. Men stigende smitte i samfundet og generel usikkerhed får arrangørerne til at aflyse arrangementerne. Det er anden gang i år, at parterne bag Madskoler må aflyse på grund af den generelle COVID-19-sitiation.

September

30. sep 2020
Tirsdag præsenterede regeringen deres klimaprogram for at nå 70%-målsætningen i 2030.
Programmet er det første af sin art efter Klimalovens vedtagelse – dette skal fremover aflægges årligt og gøre status over hidtidig opfyldelse og internationale klimaforpligtigelser. Der er positive takter at spore, mener Landbrug & Fødevarer.
29. sep 2020
Årets prisvindere ved Fødevaredagen bliver belønnet for at tænke nyt og kreativt midt i en global krise. Prisoverrækkelsen fandt sted på Hindsgavl Slot ved Middelfart, hvor Corona-restriktionerne satte nye rammer for arrangementet.
18. sep 2020
En ny rapport fra PwC er i dag blevet offentliggjort. Rapporten bekræfter, at en CO2-afgift kan have fatale konsekvenser for landbruget i Danmark, hvis afgiften ikke tager hensyn til branchespecifikke forhold.
16. sep 2020
Debatindlæg bragt i Morgenavisen Jyllands-Posten den 13. september 2020.
14. sep 2020
De fleste lodsejere i sagen om forbud mod brug af pesticider i et område i Beder syd for Aarhus har valgt at tage størrelsen af erstatningen videre til Overtaksationskommissionen.
14. sep 2020
På fem år er salget af økologi til landets kantiner, storkøkkener, restauranter og cateringvirksomheder fordoblet. Det viser nye tal fra Danmarks Statistik. Landbrug & Fødevarer glæder sig over stigningen, men pointerer at der fortsat er et stort økologipotentiale i den private sektor.
10. sep 2020
Syv lodsejere i Egedal Kommune kommer til at vente endnu længere på, at Overtaksationskommissionen vurderer størrelsen af deres erstatning for ikke måtte sprøjte deres marker i et område ved Bjellekær Kildeplads.
10. sep 2020
De tyske myndigheder har bekræftet, at der er fundet et dødt vildsvin i Tyskland, som er smittet med afrikansk svinepest. Smitten er ufarlig for mennesker.
08. sep 2020
Siden Landbrug & Fødevarer i 1995 lancerede det, der dengang hed ”Grøn Søndag”, har over 1,25 millioner danskere oplevet det landbrug, færre og færre har kontakt til i det daglige. Sidste år var lige knap 85.000 danskere på besøg i stalde og marker under Åbent Landbrug. I år bliver det anderledes, men der er stadig rig mulighed for at finde ud af, hvor maden kommer fra.
04. sep 2020
Fredag fremlagde regeringen første del af planen for, hvordan de afsatte penge til jordudtagning skal fordeles. Det er positivt, at vi nu kan komme i gang med arbejdet, men foreløbigt mangler der fokus på særlige arealer, mener Landbrug & Fødevarer.
03. sep 2020
Det er en god og tryg oplevelse at sende sit barn på Madskole. Det viser en forældreevaluering af dette års særlige udgave af de populære Madskoler som måtte ændres på grund af Covid-19. Der er stadig mulighed for at sende børnene på den særlige "3 dage med Madskoler" i efterårsferien.

August

31. aug 2020
Regeringens finanslovsforslag mangler initiativer til at udvikle landdistrikternes erhvervsliv og midler til innovativ klimaindsats, mener Landbrug & Fødevarer.
31. aug 2020
Landbrug & Fødevarer har i dag holdt bestyrelsesmøde. Her har Martin Merrild meddelt, at han ikke genopstiller som formand ved det kommende delegeretmøde.
27. aug 2020
Affald hører ikke til i naturen. Selvom de fleste danskere er enige i det budskab, ligger der desværre alt for meget affald i det danske landskab. Derfor bakker Landbrug & Fødevarer op om årets affaldsindsamling, som er arrangeret af Danmarks Naturfredningsforening.
26. aug 2020
De erstatninger, som Aarhus Kommune har tilbudt ni landmænd for ikke at bruge pesticider på deres marker, er alt for lave. Det vurderer taksationskommissionen i en ny kendelse. Det er et skridt i den rigtige retning, vurderer L&F og de lokale landboforeninger.
26. aug 2020
Dansk landbrug skærper kravene til produktion af ansvarlig soja: Senest i 2025 skal soja, der købes til foder af dansk landbrug, være ansvarligt produceret, verificeret og afskovningsfrit. Landbruget peger samtidig på behovet for europæiske løsninger.
13. aug 2020
Tivoli præsenterer årets største satsning i samarbejde med Landbrug & Fødevarer. Den 29. august starter en helt ny mad- og vinfestival i hjertet af København. Det sætter en tyk streg under København som verdensberømt gastro-by.
12. aug 2020
Kender du en landbrugselev, der brænder ekstra meget økologien? Så er der nu mulighed for at indstille ham eller hende til titlen som årets Øko-elev.
06. aug 2020
Det kan absolut ikke afvises, at der i fremtiden igen kan sprede sig influenza-virus fra svin til mennesker med et potentiale til at sprede sig til hele verden. Men færre svin i Danmark er ikke løsningen på det problem. Moderne, intensiv animalsk produktion er snarere en løsning på problemet end det modsatte.
03. aug 2020
Denne sidste sommerferieuge får knap 300 børn lærerige oplevelser med mad på ’3 dage med Madskoler’. Aktiviteten erstatter de populære Madskoler som i år er blevet aflyst på grund af COVID-19.

Juni

01. jul 2020
Efter en henvendelse fra 3F, GLS-A og Landbrug & Fødevarer har udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye valgt at forlængelse af opholdsperioden for udenlandske landbrugspraktikanter med yderligere tre måneder.
30. jun 2020
Det bliver Morten Boje Hviid, som bliver ny direktør for erhvervspolitik og bæredygtighed i Landbrug & Fødevarer.
22. jun 2020
’3 dage med Madskoler’ er navnet på en 3-dages aktivitet for børn i alderen 8-12 år, hvor de kan få gode oplevelser med mad. Aktiviteten erstatter de populære Madskoler som i år er blevet aflyst på grund af COVID-19.
17. jun 2020
Kriser rammer historisk set landdistrikterne hårdere end byerne, men det skal en række forslag i et nyt udspil fra Landdistrikternes Fællesråd og Landbrug & Fødevarer forhindre.
15. jun 2020
Landbrug & Fødevarer er en del af en ny kampagne, som sætter fokus på dyrevelfærdsmærket som pryder flere og flere produkter i de danske supermarkeder.
15. jun 2020
Landbrug & Fødevarer glæder sig over, at der er fokus på at styrke eksporterhvervene og tages initiativer til at stimulere forbruget i den nye aftale.
11. jun 2020
Hvert år stiller Landbrug & Fødevarer skarpt på de bedste frugt- og grøntafdelinger i landet. Og særligt i år er der butikker, der fortjener at blive hædret. For de har været med til at holde hjulene i gang og formået at holde et højt niveau i en svær tid.
11. jun 2020
Det er 30 år siden, at danskerne for første gang stiftede bekendtskab med det røde økologimærke og siden dengang er udbredelsen kun blevet større. Det markerer Landbrug & Fødevarer med en gratis udstilling, Økologi i Danmark – veje til succes.
04. jun 2020
Det er endnu et usagligt angreb på landbrugets gødningsanvendelse, og samtidig den helt forkerte medicin til Danmarks økonomi midt i corona-krisen, når krav fra EU-Kommissionen nu betyder stramninger for dansk landbrug.
04. jun 2020
Danske frokostrestauranter leverer, innoverer og imponerer - og nu er de nominerede til Kantineprisen 2020 fundet. Fælles for dem alle er nytænkning, madhåndværk i særklasse og smagfulde madoplevelser med holdning.

Maj

24. maj 2020
Godt 150 biler fyldt med børn, forældre og bedsteforældre så på økologiske grise ved drive-in Sofari hos Kjeldbjerg Økogris ved Skive. I bedste safari-stil fik bilerne mulighed for at køre off-road på markerne, hvor de på nærmeste hold kunne opleve det økologiske griseliv.
20. maj 2020
EU-kommissionen har præsenteret den store Farm to Fork-strategi, som kan få markant betydning for landbrugets rammevilkår i EU. Samtidig har kommissionen lanceret et nyt udspil om biodiversitet. Landbrug & Fødevarer bakker op om initiativer, der sikrer udviklingen af en bæredygtig landbrugssektor i EU. Men der mangler fokus på konkurrenceevne og der er behov for en strategi, hvor de lande, der er længst fremme i omstillingen, bliver anerkendt.
19. maj 2020
Tillykke til de nominerede til Danmarks bedste øko-køkken. De sætter økologi på dagsorden og tilbyder sæsonaktuelle, friske og varierede måltider. De formår at guide og inspirere gæsten til den bedste madoplevelse.
15. maj 2020
Økologisk griseproducent Flemming Jørgensen inviterer i disse corona-tider til drive-in Sofari søndag den 24. maj 2020 fra kl.10–14.
14. maj 2020
Professionelt madhåndværk, fokus på innovation og bæredygtighed, et godt sortiment og kunden i fokus synes at være opskriften på en moderne slagter. Og her excellerer de nominerede til Slagterprisen 2020.
14. maj 2020
Tillykke med nomineringen til Danmarks bedste mejeriafdelinger 2020. De forstår at sætte mejeri på dagsorden i butikken, tilbyder sæsonaktuelle og friske varer, der spænder bredt. De formår at guide og inspirere kunden til den bedste madoplevelse.
14. maj 2020
Den populære sommerferieaktivitet Madskoler aflyses. Tryghed og sikkerhed for frivillige og børn kommer først og usikkerheden omkring retningslinjerne er for store, er begrundelsen.
13. maj 2020
Siden Corona-epidemiens start har der i medierne været flere indlæg, hvor den moderne, intensive husdyrproduktion problematiseres, og udpeges som kilde til fremtidige epidemier, eller ligefrem årsag til pandemier.
04. maj 2020
Salget af økologiske varer steg med 9 procent fra 2018 til 2019. Det viser tal fra Danmarks Statistik. Landbrug & Fødevarer forudser at danskernes lyst til økologiske fødevarer vil fortsætte i 2020.

April

30. apr 2020
Lasse Bastkjær Jensen bliver ny kommunikationsdirektør i Landbrug & Fødevarer.
17. apr 2020
Landbrug & Fødevarer lancerer vækstudspil til at få dansk økonomi tilbage på sporet efter COVID-19.

Marts

03. apr 2020
Sofari livestreamer livet hos de økologiske grise. Hen over forår og sommer kan danskerne følge livet i faremarken hos forskellige økologiske griseproducenter.
25. mar 2020
Landbrugsstyrelsen udsætter fristen for indberetning af gødningsregnskab og sprøjtejournal til den 30. april 2020. Det sker efter opfordring af L&F, der vil sikre at landbruget ikke kommer i klemme som følge af coronakrisen.
25. mar 2020
Landbrug & Fødevarer har sammen med 3F og GLS-A anmodet udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye om at forlænge opholdsperioden for udenlandske landbrugspraktikanter med tre måneder som følge af corona-krisen. Ministeren har imødekommet ønsket.
16. mar 2020
I november nedsatte regeringen 13 klimapartnerskaber, som skulle komme med forslag til initiativer, der kan bidrage til regeringens klimamålsætning om 70 pct. reduktion i udledningen af klimagasser i 2030 i forhold til 1990.
13. mar 2020
Forsyningskæderne til landmanden fungerer, landmænd og fødevareproducenter arbejder, og butikkerne vil løbende få friske varer på hylderne fra os.
12. mar 2020
Coronavirus påvirker os alle - både som privatpersoner i hverdagen og på de større linjer i forhold til handel og erhverv. Her på siden har vi samlet nyttige informationer til dig som landmand og arbejdsgiver.
04. mar 2020
Niels Peter Nørring, klimadirektør i Landbrug & Fødevarer er glad for, at EU øger ambitionsniveauet. Danmark kan ikke gå enegang i den grønne omstilling, og med udspillet er der lagt op til, at alle EU’s medlemslande skal bidrage med mere.

Februar

24. feb 2020
På Kvægkongres 2020 i Herning blev den nye pris "Årets elev i kvægproduktion" uddelt. Vinderen er den engagerede, ambitiøse og nysgerrige kvægelev, Laura Meier Lassen fra Nordjyllands Landbrugsskole.
24. feb 2020
På Kvægkongres 2020 opfordrede formand for Landbrug & Fødevarer, Kvæg, Christian Lund, danske kvægproducenter til at imødegå fremtidens forandringer, som klimaændringer og nye forbrugermønstre, i fællesskab.
21. feb 2020
Mange parcelhusejere, sommerhusejere og landmænd oplever dagligt kampen mod de massive mængder vand, som ikke i tilstrækkeligt omfang bliver håndteret af myndighederne. Der er brug for, at de tager deres ansvar omkring vandløbene alvorligt, og sikrer bedre mulighed for gennemstrømning. Derfor indkalder Landbrug & Fødevarer, Danske Vandløb samt Ålauget GST - Gudenåen - Silkeborg - Tange Sø til stormøde om de massive oversvømmelser, som vi ser landet over.
18. feb 2020
Den årlige Guide Michelin blev i går uddelt i Trondheim i Norge. Kun de bedste restauranter opnår de berømte stjerner, som blandt andet gives ud fra kriteriet om råvarernes kvalitet – noget de danske landmænd og fødevareproducenter er med til at levere.
14. feb 2020
Æg er en vigtig næringskilde i en grøn kost. Derfor sidder Danske Æg med i et nyt udviklingssamarbejde, der skal udmøntes i flere grønne retter i 'de store gryder' i storkøkkenerne på landets hospitaler og i madservice til de ældre.
12. feb 2020
Nye, globale økologital viser, at Danmark fortsat har det største øko-forbrug i verden, men som noget nyt ligger de danske forbrugere også nummer ét, når det kommer til forbrug pr. indbygger. Tallene viser nødvendigheden af at holde fokus på at udvikle økologien, mener Landbrug & Fødevarer.
12. feb 2020
Nyt undervisningsmateriale om økologi giver grundskolens yngste elever indblik i den økologiske produktionsform.
PRESSEMEDDELELSE - 10. feb 2020
Er du den allerbedste indenfor dit felt? Så er det nu, du skal slå til. Søgen efter landet bedste kandidater til årets fødevarepriser anno 2020 er sat ind. Der åbnes for indstillinger 10. februar 2020.
07. feb 2020
Nyt projekt skal hjælpe 20 fødevarevirksomheder med at nedbringe CO2-udledningen markant ved at omstille produktionsprocesserne til at køre på strøm. Målet er at accelerere den grønne omstilling og styrke konkurrenceevnen.
06. feb 2020
Landbrugs- og fødevarepakken er i dag blevet midtvejsevalueret. Og konklusionen er klar; regnestykkerne bag pakken holder samlet set, lyder det fra Landbrug & Fødevarer.

Januar

23. jan 2020
Hvordan kan danske, klimaeffektive løsninger bruges i andre lande og bidrage til at mindske den globale klimabelastning? Det skulle 220 skoleelever svare på til landsmesterskaberne i DM i Fagene.
10. jan 2020
Den 14. og 15. januar holdes den årlige plantekongres. Den største faglige begivenhed inden for planter, miljø og natur. På kongressen deltager blandt andet landmænd, forskere og specialister med den nyeste viden inden for området.
08. jan 2020
Med etableringen af Food & Bio Cluster Denmark, vil en række centrale aktører sikre, at Danmark er internationalt anerkendt som en af verdens førende, innovative fødevare- og bioressourceklynger. Organisationen etableres gennem en fusion af fire hidtidige klyngeorganisationer indenfor fødevarer og bioressourcer.
02. jan 2020
Nu er der mulighed for at indstille kandidater til 'Den Dybe Tallerken', der er den danske kvalitets- og innovationspris for fødevarebranchen.