
Nyhed, 18.september 2023
Alle osteveje førte lørdag til Torvehallerne i København
Det var nemlig blevet tid til årets store ostefestival Cheese Copenhagen 2023.
Mejeriforeningen og Ost & Ko inviterede til fejring af dansk økologisk ostekultur med smagsprøver på intet mindre end 75 forskellige danske, økologiske oste.
Udover de mange smagsprøver bød dagen også på forskellige oplæg på festivalens scene. De besøgende kunne bl.a. komme til økologisk ostesmagning med Rasmus Holmgård, osteekspert ved Ost & ko, få inspiration til grønne retter med ost hos kogemand Thomas Alcayaga og deltage i en samtale om grønne måltider og forandringsvilje med Louise Beck Brønnum partner og gastrofysiker ved Kost Studio, Marie Hertz, kok og underviser i CulinaH og på Suhrs Højskole og Leif Friis Jørgensen, direktør i Naturmælk.
De mange glade gæster gik derfra mætte af ost og smagsindtryk og med udvidet ostehorisont.