
Bliv klogere på de nye ingredienscertifikater til eksport
Generelle ingredienscertifikater til eksport til tredjelande har længe været efterspurgt.
Eksportcertifikater til ingredienser til tredjelande (dvs. lande uden for EU) har længe været efterspurgt af Landbrug & Fødevarers medlemmer i takt med den danske ingrediensbranches øgede innovationskraft og ledende markedsposition indenfor udvikling af bæredygtige og funktionelle foder- og fødevareingredienser.
Gennem en tæt dialog med branchen og vores virksomhedsmedlemmer, har Landbrug & Fødevarer erfaret en stigende efterspørgsel på generelle certifikater, der dækker over ingrediensvirksomhedernes respektive produktkategorier. Vi er derfor indgået proaktivt i udarbejdelsesprocessen af de nye ingredienscertifikater.
I PDF’en nedenfor finder du information om de nye certifikater på animalske og ikke-animalske ingredienser til foder og fødevarer samt links til at finde dem på Fødevarestyrelsens hjemmeside
Information om de nye certifikater
I tilfælde af tvivlsspørgsmål om hvilket certifikat der bør anvendes, kan chefkonsulent i Landbrug & Fødevarer, Annette Dresling kontaktes på mail: adr@lf.dk