Foto: L&F

Nyhed, 12.november 2024

Unge fagfolk på tur i København

En dag hvor unge fagfolk kan blive klogere på kød, bæredygtighed, dyrevelfærd og de danske dyrevelfærdsmærker.

Efter flere gode år med fokus på det grønne, er der blevet efterspurgt en dag med fokus på kødet. Derfor afholder Landbrug & Fødevarer tirsdag den 19. november en dag i København for unge fagfolk fra fødevarer- og ernæringsuddannelser samt landbrugsskoler, hvor vi har kødet i fokus – specifikt gris. Her skærper vi fokusset og dykker ned i, hvad dyrevelfærd er, de danske dyrevelfærdsmærker og hvordan vi kan arbejde med smag, bæredygtighed og kød. 

Udover inspirerende oplæg, cases og workshops fra førende aktører inden for området, udforskes et af Københavns mest hypede brokvarterer, Vesterbro, hvor de unge fagfolk skal lade sig inspirere af bylivets mange muligheder, når det omhandler kød.

Vi skal selvfølgelig også spise lidt aftensmad. Til det trækker vi i forklæderne, og Michael Museth giver os kød mellem hænderne. Sammen skaber vi selv aftenens middag, der også gør os klogere på racer, udskæringer og tilberedning.