
Kantineprisen 2024: En fejring af kantinekokkene
Vi hæver barren for kantinemad og fejrer de dygtigste. Og du kan stadig indstille den helt rette vinder.
Landbrug & Fødevarers årlige Kantinepris, en højtidelig begivenhed inden for gastronomisk innovation og kvalitet, er igen i år åben for tilmeldinger! Kantineprisen 2024 vil være til stede på Danmarks største kokkekonkurrence, Sol over Gudhjem, hvor de tre nominerede kantiner vil dyste i en spændende Cook-Off. Men frygt ej, det er ikke en konkurrence mod Michelin-kokke - det er deres egen begivenhed.
Som branchens førende organisation hylder kreativitet, kvalitet og bæredygtighed – også inden for kantinedrift. Kantineprisen er en fejring af de bedste eksempler på kantiner, der går ekstra langt for at tilbyde enestående madoplevelser til deres gæster og igen i år med et krav om sølvmærke i økologi.
Inspirerende eksempel
Gennem konkurrencen opfordres alle kantiner med minimum sølvmærke landet over til at indstille sig i dette års konkurrence og vise deres engagement i at fremme økologi, det gode måltid og kreativitet gennem deres menuer og driftspraksis. Tidligere vindere har været et inspirerende eksempel på, hvad der kan opnås med engagement, lidenskab og en vision for fremragende service.
Som dommerpanelet, sammensat af førende eksperter inden for madlavning, ernæring og bæredygtighed, gør sig klar til at evaluere årets indsendelser, er forventningerne høje til at opdage nye talenter og belønne dem, der fortsætter med at hæve barren for kantinemad.
Konkurrencen er finansieret af Fonden for Økologisk Landbrug samt NextGenerationEU.
Husk du stadig kan indstille kandidater.