
Slagterprisen er tilbage med større fokus på rekruttering
Håndværket, den faglige stolthed og viden er fortsat i højsædet, men prisen gentænkes.
Slagterprisen er tilbage i 2024! Håndværket, den faglige stolthed og viden er fortsat i højsædet, men prisen gentænkes. Der er bl.a. et større fokus på rekruttering til branchen og et endnu større fokus på den grønne omstilling.
Landbrug & Fødevarer ønsker at sætte maksimal fokus både på slagtere i supermarkeder/hypermarkeder og privatslagter, og derfor uddeler vi en pris til den bedste i hver kategori.
Slagterprisen understøtter i 2024 et øget fokus på rekruttering til slagterfaget. Forudsætningen for at kunne blive indstillet er derfor, at den indstillede kandidat har min. én elev i supermarkeder/ hypermarkeder.
Hos Privatslagter hylder vi de bedste ’unge slagtertalenter’. Indstillingen her gennemføres af Landbrug & Fødevarer i samarbejde med FødevareDanmark.
Privatslagter - Fem dygtige, skarpe unge slagtertalenter
Hos Privatslagter hylder vi de bedste ’unge slagtertalenter’. Og Landbrug & Fødevarer har i samarbejde med FødevareDanmark valgt at indstille de fem skarpe, dygtige unge slagtertalenter, der qua skolemesterskaber, er gået videre til DM i skills ’Gourmetslagter’. De fem repræsenterer på fornemmeste vis fremtiden og ambitionerne for slagterfaget. Og så er de bare hamrende dygtige!

Fem dygtige, skarpe unge slagtertalenter. Fra venstre mod højre: Tilde, Mikkel, Oliver, Jacob og Ida. Foto gengivet med tilladelse FødevareDanmark.
De fem indstillede kandidater er
- Mikkel Andersen Mølholt, Kolind Slagteren Kolind
- Tilde Teglgaard Lund, Stoholm, Viborg Slagter, Viborg
- Oliver Busskov Pedersen, Slagter Bertelsen Holstebro
- Ida Schellerup Andersen, C.S. Pølsemageri, Vejen
- Jacob Sebastian Riber, Slagter Frimann, Roskilde
Stort tillykke med indstillingen!
Vil du vide mere?
Der er deadline for indstilling af kandidater på den 23. maj 2024.
Vinderne kåres ved et stort awardshow på Fødevaredagen den 17. september på Hindsgavl Slot på Fyn.