
Billede fra Grønt kokketræf d. 4. oktober 2024 på Restaurant VIE. Foto: Landbrug & Fødevarer, Marketing Media
Grønt kokketræf vender tilbage
Tirsdag den 23. september fortsætter Landbrug & Fødevarer Den grønne kokkerejse, når vi afholder Grønt kokketræf i samarbejde med Restaurant Alouette.
Landbrug & Fødevarer inviterer igen i år til Grønt kokketræf, hvor fokus er på grøntsager, bæredygtighed og kulinarisk innovation.
Arrangement samler nogle af nogle af landets mest visionære kokke, der på dagen fortolker økologiske råvarer fra dygtige grøntproducenter og serverer grønne retter i aboslut topklasse.
Sidste år fremhævede deltagerne, at flere restauranter kan inspireres til at tilbyde grønne retter ved at fokusere på råvarernes kvalitet og historie.
Derfor mener vi, at der er brug for innovative og lækre smagsoplevelser, der kan inspirere foodservice-sektoren, så grøntsagerne kan anses som værende det attraktive valg. Dertil ønsker vi at styrke relationerne mellem grøntproducenter og kokke, så vi kan sikre en bredere anvendelse af lokale, økologiske råvarer og bidrage til.
Deltagerne kan på aftenen se frem til at få indblik i gæsteadfærd, grønne valg samt mulighed for at møde producenter bag råvarerne.