
Digitalt opslagsværk styrker branding af okse- og kalvekød
Landbrug & Fødevarer udvikler anprisningsdatabase til foodservice og detailhandel.
Fødevarebranchens største opslagsværk om okse- og kalvekød får nu en ny dimension: en anprisningsdatabase, der sikrer præcise og lovmedholdelige anprisninger.
Databasen, som Landbrug & Fødevarer udvikler, vil give foodservice og detailhandel et stærkt værktøj til at kommunikere kødets smagsmæssige- og ernæringsmæssige fordele, tilberedningsmetoder og anvendelsesmuligheder.
Den nye database hjælper branchen med korrekt mærkning – eksempelvis hvornår en udskæring kan deklareres "rig på protein" eller bære Nøglehulsmærket. Samtidig kan foodservice-sektoren bruge databasen til at optimere måltider og reducere madspild. Arbejdet med databasen skal samtidig sikre forbrugerne gennemsigtig og troværdig information.
- Find den nye anprisningsdatabase på Goderåvarer.dk: Udskæringer & anprisninger