
Stor opbakning til årets første Book en mark
Årets første ’Book en mark’ event blev afholdt hos Aarstiderne i Humlebæk med stor opbakning fra 80 lokale fødevareproducenter og aftagere.
Tirsdag den 25. marts afholdt L&F i samarbejde med Food Organisation Denmark årets første ’Book en Mark’ i Humlebæk.
Speeddating
Arrangementet blev afholdt hos Aarstiderne på Krogerup Avlsgaard. Der var over 80 deltagere, hvor ca. 50 % var lokale aftagere og 50 % var fødevareproducenter:
-Det er skønt, at der endnu engang er så stor opbakning til arrangementet. Vi får gode tilbagemeldinger og feedbacken fra deltagerne er overvældende positiv, fortæller Ebbe Korsgaard Andersen Chefkonsulent, i L&F Planter & Planterige Fødevarer.

Formålet med Book en Mark er at bringe økologiske producenter sammen med potentielle aftagere – f.eks. restauranter eller kantiner – og det sker gennem et business-dating koncept, hvor de matches med hinanden. Det gør de i kategorierne indenfor økologi: Grønt, mejeri, kød, drikkevarer og kolonial.
Arrangementet var blot ét ud af seks Book en mark i 2025, der strækker sig på tværs af landet. Næste finder sted den 7. maj Maritimt Centers pakhus i Svendborg.
Book en mark løb af stablen første gang i 2019 og har siden da dannet rammerne for, at økologiske producenter og aftagere har mødt hinanden med fælles forretning i fokus.