
Michelin: Hyldest til dansk gastronomi – og danske råvarer
I mandags fik hele 32 danske restauranter tildelt en eller flere af de eftertragtede Michelin stjerner.
I mandags fik hele 32 danske restauranter tildelt en eller flere Michelin stjerner, og det vækker glæde i L&F:
-Stjernerne er vigtige for at fastholde Danmarks position som både gastro-nation og gastro-destination. Det er også dejligt at se, at restauranter i hele landet bliver anerkendt”, udtaler Mette Jasper Gammicchia, chef for Marked & Ernæring i L&F.
En hyldest til den danske mad er også en hyldest til de dansk producerede råvarer, og stjernerne har derfor også en stor værdi for producenter landet over:
-Det høje niveau hos restauranter trækker jo hele mellemlaget med og dermed også efterspørgslen efter de gode danske råvarer, fortæller hun.
Restaurant Mark udmærkede sig også flot ved at komme med i årets i Michelin-guide. Og som medlem af Landbrug & Fødevarer kan man besøge restauranten og få 15% rabat på en god smagsoplevelse. For at få rabatten, skal du henvende dig i receptionen på Axelborg.