Der er stigende interesse for planterige fødevarer i nutidens Danmark. Det vidner både medierne og Landbrug & Fødevarers mange markeds- og forbrugeranalyser om.

Men udbuddet af planterige fødevarer er endnu langt fra så stort, som det ses i udlandet. Og det er der god grund til. Der kan nemlig være langt fra idé til færdigt produkt og afsætning for de danske virksomheder, og mange virksomheder efterlyser både markedsindsigter, men også rådgivning indenfor bl.a. afsætning, ernæring, fødevaresikkerhed og lovgivning. Det er netop disse udfordringer, som branchefællesskabet Planteværket imødekommer.

Et kommercielt branchefællesskab for virksomheder

Både små og store virksomheder kan være en del af branchefællesskabet – og man er velkommen uanset hvilken del af planteriget, man repræsenter.

 

De eksisterende medlemmer producerer og sælger både forarbejdede produkter samt frugt, grønt, kartofler, bælgplanter, korn, quinoa og hamp.

 

Landbrug & Fødevarer har arbejdet med planterigets værdikæder i årevis og er rig på både erfaringer og kommercielle relationer. Hele organisationen står parat til at hjælpe med rådgivning indenfor områderne til højre.

Hvad koster det at blive medlem?

Medlemmer betaler et kontingent, der afhænger af virksomhedens omsætning. Der er et særligt kontingent for start-up-virksomheder.

Kontakt områdedirektør Klaus Jørgensen på +45 2724 5663 for at få den konkrete pris for din virksomhed. 

Kontakt

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte en medarbejder.

Lærke Kirstine Lund
Sektorchef, Planter og Planterige Fødevarer
Marked & Ernæring

+45 2086 2871

E-mail

Ebbe Korsgaard Andersen
Chefkonsulent, Planter & Planterige Fødevarer
Marked & Ernæring

+45 2345 8905

E-mail

Klaus Jørgensen
Områdedirektør, Medlemmer & Branchesekretariater

+45 2724 5663

E-mail

Mette Jasper Gammicchia
Chef, Marked & Ernæring

+45 2724 5668

E-mail