Foto: L&F

Markeds- og forbrugeranalyser

Står du og mangler viden om dine forbrugere? Ser du nedgang i et bestemt marked? Ønsker du at kende mere til de fremtidige fødevaretrends? Vi har en afdeling, der fokuserer på markedsanalyser og consumer insights, som kan hjælpe medlemmer og kunder på konsulentbasis.

Hver dag hjælper vi en lang række medlemmer med at tilvejebringe ny viden, som kan bruges til fx produktudvikling og optimering af eksisterende produktportefølje. Ofte hjælper vi også vores medlemmer ift. hvad der er godt at kommunikere til forbrugerne.

Vi laver løbende kvantitative og kvalitative undersøgelser, hvor vi partner med en række forskellige analysebureauer og trendinstitutter. Det betyder, at vi har adgang til en bred vifte af insights og ny viden. Ofte kombinerer vi disse med online undersøgelser skræddersyet til at opnå viden om netop dit brand eller produkt.  

Vi tager hånd om hele processen, så det er ubesværet for dig. Vi rådgiver ift. din problemstilling og udarbejder analyse-setup i samarbejde med dig. Vi sørger også for, at der er styr på hele processen fra problemstilling og frem til præsentationen af analysen. 

Vi gennemfører løbende analyser for vores medlemmer og kan bl.a. via vores Landbrug & Fødevarer ugentlige befolkningsundersøgelse tilbyde hurtige svar på dine problemstillinger til en attraktiv pris.

Kontakt
Hvis du har lyst til at høre mere så kontakte områdedirektør, Analyse & Statistik, Martin Brauer på tlf. 2818 1041 eller på e-mail: mkbr@lf.dk