

Fakta om fødevareklyngen
Fakta om fødevareklyngen udgives årligt af L&F. I publikationen kan du finde de seneste analyser og statistikker om den danske fødevareklynge.

Fødevareklyngens eksport og import
I 2023 landede den samlede vareeksport for fødevareklyngen på 199,8 mia. kr., hvilket er en stigning på 4,3 mia. kr. fra 2022. Dyk ned i tallene her.

Forbrugere og trends
Find analyser om markedstendenser, forbrugernes adfærd og vaner i forhold til fødevarer, sundhed, klima og bæredygtighed

Samfundsanalyser
Samfundsøkonomiske analyser fra Landbrug & Fødevarer - hvordan forskellige faktorer påvirker samfundsøkonomien

Sensoriske analyser
Landbrug & Fødevarers sensoriske analyser giver videnskabeligt indblik i relevante fødevarer via objektive sansevurderinger

Statistik og noteringer
Statistikker og noteringer for produktion og handel med grisekød, okse- og kalvekød, mejeriprodukter samt æg og fjerkræ

L&F Markedsperspektiv
Ugentligt markedsperspektiv fra Markedsanalyse & Samfundsøkonomi

Priser og produktionstal for oksekød
Nyhedsbrevet udarbejdes onsdage hver 2. uge. Opgaven er støttet af Kvægafgiftsfonden.

Markedsnyt for grisekød
Næsten hver uge udgives markedsnyt for grisekød, hvor du får seneste status på markedssituationen.