Nyhed, 06.september 2023

L&F ansætter Isabella Arendt som Senior PA-rådgiver

Den 2. oktober tiltræder Isabella Arendt som senior public affairs rådgiver i Public Affairs afdelingen i Landbrug & Fødevarer.

Isabella Arendt kommer fra en stilling som Public Affairs Manager i Szpirt & Co og har tidligere været  landsformand for Kristendemokraterne.

Peter Ahrenfeldt Schrøder, afdelingsleder for Public Affairs i Landbrug & Fødevarer, er glad for at byde Isabella Arendt velkommen til Axelborg.

"Jeg er rigtig glad for at byde Isabella velkommen på holdet. Isabella har flere års konkret erfaring med dansk politik, tårnhøj faglighed og appetit på at gøre en forskel for landbruget, fødevarevirksomhederne og deres rolle i den grønne omstilling. Der er lagt i kakkelovnen til en spændende og afgørende politisk sæson for vores erhverv, og her kommer Isabella til at spille en nøglerolle."

Isabella Arendt glæder sig til at arbejde for landbruget og fødevaresektoren.

“Den grønne omstilling er et helt afgørende politisk emne, som kun bliver vigtigere med tiden. Dansk landbrug er langt fremme allerede og er en afgørende nøgle i omstillingen, når vi skal sikre en bæredygtig produktion af sunde fødevarer i Danmark og resten af verden. Jeg glæder mig derfor til et arbejde hos Landbrug & Fødevarer, hvor jeg bogstaveligt talt skal have jord på fingrene og være med til at sikre virkelige, grønne resultater, der både kan smages, lugtes og mærkes.”