Foto: Sif Meincke

Nyhed, 31.maj 2024

L&F præsenterer overskud på 24 millioner kroner for 2023

Landbrug & Fødevarer offentliggør regnskab med sorte tal på bundlinjen.

Landbrug & Fødevarer-koncernen havde i 2023 et samlet resultat efter skat på 24 millioner kroner.

Det fremgår af koncernens årsrapport, der netop er blevet offentliggjort og som i sidste uge blev godkendt af Landbrug & Fødevarers hovedbestyrelse.

I årets regnskab udgjorde mindretalsaktionærernes andel fire millioner kroner af det samlede resultat. Det svarer til, at moderforeningen opnåede et nettoresultat på 20 millioner kroner.

”Vi glæder os over dette års positive resultat, der afspejler, at der bredt set er leveret gode og tilfredsstillende resultater på tværs af koncernen og ligeledes fra moderforeningen,” siger Tine Thornval, der er økonomidirektør i Landbrug & Fødevarer.

Regnskabet viser blandt andet en vækst i omsætningen på 148 mio. kr. i forhold til 2022 og vurderes som tilfredsstillende.

”Foruden at være et fint økonomisk fundament for Landbrug & Fødevarer, er regnskabet også et tegn på, at vi er på rette vej med vores vision for fremtiden. Vi vil fortsætte med at varetage erhvervets interesser og understøtte, at vores medlemmer fortsat har mulighed for at udvikle deres forretninger, så vi også i fremtiden kan have en bæredygtig og konkurrencedygtig fødevareproduktion i Danmark,” siger Tine Thornval.

Landbrug & Fødevarer ser frem til at fortsætte med at skabe værdi for vores medlemmer og den danske fødevaresektor.

Find årsrapporten her