Medlemsfordele for dig

Vores medlemmer dækker hele værdikæden i fødevareerhvervet, fra fødevarevirksomheder til virksomheder med tilknytning til erhvervet så som virksomheder indenfor den finansielle sektor, transportsektoren, ingredienser og biotek, maskin- og udstyrsproducenter til erhvervet.

Som medlem har du din egen kontaktperson i Landbrug & Fødevarer, som hjælper dig videre i organisationen, og som har til opgave at sikre at dine behov for rådgivning, service og interessevaretagelse – både på brancheniveau og i enkeltsager - bliver hørt.

Vores medlemmer har også mulighed for at blive klædt på til morgendagens udfordringer og sikre videndeling gennem dialog, events og forskellige netværksaktiviteter. Vi samler virksomheder med interesse for alt fra Japan til fødevareteknologi. Indenfor eksportfremme er der mulighed for at deltage i erhvervsfremstød, udstillinger og messer, delegationsbesøg mv. verden over. Du bliver også opdateret gennem faglige nyhedsbreve, bl.a. L&F Business, der udsendes hver anden uge. 

Typer af medlemskaber

Som virksomhed er der tre grundlæggende typer medlemskab af Landbrug & Fødevarer. Medlemsbidrag og kontingent afhænger af, hvilken typen medlemskab, du ønsker. Vi har en dialog med hver virksomhed om behov og pris.

Kontakt os

Er du interesseret i et medlemskab, så tøv ikke med at kontakte områdedirektør Klaus Jørgensen på +45 27 24 56 63 eller mail: klj@lf.dk.

For yderligere information kan du tage direkte kontakt til vores sektoransvarlige eller til brancherne Mejeriforeningen, Danske Svineslagterier, Dansk Agroindustri & Agromek.