Familielandbruget

I Familielandbruget er mangfoldigheden, fællesskabet, nærheden, familien og det gode liv på landet i fokus.

Det er det, vi kæmper for hver dag – både centralt, når vi tager dialogen med NGO´er og politikere i både ind- og udland. Og ude i vores mange lokale afdelinger rundt om i landet, hvor vores dygtige medarbejdere rådgiver vores medlemmer om stort og småt.

Vi er talerøret i Landbrug & Fødevarer for landmænd, der prioriterer balancen mellem bedriften og familien. Derfor er det heller ikke størrelsen, der er afgørende for os og vores mere end 3.000 aktive medlemmer. Tværtimod kæmper vi for at udbrede budskabet om, at småt også kan være godt.

I vores øjne skal det stadig være muligt at være en mindre landbruger, og der er plads til alle, der interesserer sig for liv på landet. Uanset om du driver en økologisk eller konventionel bedrift. Om du er nystartet eller gammel i gårde. Om du har en gårdbutik eller er deltidslandmand. Om du har lyst til at afprøve nye dyrkningsmetoder og idéer, eller om du bare gerne vil gøre det hele, som du altid har gjort det, fordi det virker for dig.

Familielandbrugets formål er at varetage den enkelte landmands erhvervspolitiske interesser. Familielandbruget er med til at værne om landmænds muligheder for at kunne drive landbrug ved at sikre de bedst mulige rammevilkår.

Du kan blive medlem af familielandbruget ved at melde dig ind i en lokal familielandbrugs- eller fællesforening. Se mere nedenfor.