Landbrug & Fødevarer
Bliv klogere på produktionen af oksekød i Danmark, find seneste nyt om eksportmuligheder og den globale handel med okse- og kalvekød.
Foto: Prikken Design
Her kan du finde en række små, lærerige film om oksekødsproduktionen i Danmark.
Dyk ned i dansk okse- og kalvekød i et europæisk perspektiv i år 2021.
Læs seneste nyt om handelen og markedet for kalve- og oksekød på verdensplan.
Find information om forbrug, import, eksport og importtoldsatser for oksekød på de væsentligste markeder for oksekød i Europa, Afrika, Mellemøsten og Asien.
L&F Oksekød er en faglig sektion i Landbrug & Fødevarer, der arbejder for at sikre en stærk og levedygtig oksekødsproduktion i Danmark.
Find årsstatistikker for okse- og kalvekød samt de seneste tal for eksport og import af okse- og kalvekød, eksporten af levende kvæg og kvægbestanden i Danmark.
I malkebesætninger er det primære fokus på produktionen af mælk, men køerne bliver også slagtet. Andre besætninger har primært fokus på produktion af kød.
På Ernæringsfokus.dk kan du læse mere om tilberedningen af oksekød - til dig, der er madprofessionel.