

Film om oksekødsproduktion
Her kan du finde en række små, lærerige film om oksekødsproduktionen i Danmark.

Benchmark-analyse af dansk okse- og kalvekød anno 2021
Dyk ned i dansk okse- og kalvekød i et europæisk perspektiv i år 2021.

Nyhedsbrev om international afsætning af oksekød
Læs seneste nyt om handelen og markedet for kalve- og oksekød på verdensplan.

Indblik i eksportmuligheder
Find information om forbrug, import, eksport og importtoldsatser for oksekød på de væsentligste markeder for oksekød i Europa, Afrika, Mellemøsten og Asien.

L&F Oksekød
L&F Oksekød er en faglig sektion i Landbrug & Fødevarer, der arbejder for at sikre en stærk og levedygtig oksekødsproduktion i Danmark.
Læs mere om emnet

Tal og statistik for oksekød
Find årsstatistikker for okse- og kalvekød samt de seneste tal for eksport og import af okse- og kalvekød, eksporten af levende kvæg og kvægbestanden i Danmark.

Fakta om kvæg
I malkebesætninger er det primære fokus på produktionen af mælk, men køerne bliver også slagtet. Andre besætninger har primært fokus på produktion af kød.

Viden om okse- og kalvekød: smag, ernæring og tilberedning
På Ernæringsfokus.dk kan du læse mere om tilberedningen af oksekød - til dig, der er madprofessionel.